Ντίνα Μιχαηλίδου: «Ήταν να παίξω στον Σασμό και κόλλησα κορονοϊό από κάποιον της σειράς»

Η πρώτη της αντίδραση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ντίνα Μιχαηλίδου: «Ήταν να παίξω στον Σασμό και κόλλησα κορονοϊό από κάποιον της σειράς»

Η Ντίνα Μιχαηλίδου ήταν η σημερινή (24/5) καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Η αναγνωρισμένη ηθοποιός μίλησε για τις πληροφορίες που την ήθελαν να συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» του Alpha, τις οποίες και επιβεβαίωσε.

Όπως ανέφερε, ωστόσο, η εν λόγω συνεργασία δεν έγινε ποτέ, καθώς νόσησε με κορονοϊό, δείχνοντας ως «υπαίτιο» που κόλλησε κάποιον από τους συντελεστές του «Σασμού», που δεν γνώριζε πως ήταν φορέας του ιού. «Ήταν να παίξω στον Σασμό και κόλλησα κορονοϊό. Κόλλησα κορονοϊό από κάποιον που είχε κορονοϊό και δεν το ήξερε. Από κάποιον του Σασμού που είχε κορονοϊό και δεν το ήξερε. Και κόλλησα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ντίνα Μιχαηλίδου.

Η αντίδραση της Ντίνας Μιχαηλίδου όταν έμαθε πως νόσησε με κορονοϊό

Η Ντίνα Μιχαηλίδου συμπλήρωσε πως: «Δεν λυπήθηκα όμως που κόλλησα, εντάξει, γιατί απέκτησα και αντισώματα. Εγώ δεν μπορώ να κάνω και εμβόλιο γιατί είμαι αλλεργική και έχω διάφορα άλλα προβλήματα οπότε δεν γινόταν να κάνω το εμβόλια. Και κόλλησα και λέω: “Εντάξει τώρα, θα ζήσουμε! Πρέπει να ζήσουμε τώρα”».

«Πρέπει να έχεις και έναν αυτοσαρκασμό στα πράγματα, ρε παιδιά, γιατί αλλιώς δεν θα την βγάλουμε καθαρή», κατέληξε όσον αφορά αυτό το κεφάλαιο της επαγγελματικής της ζωής η Ντίνα Μιχαηλίδου.