Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του - Αρχίζει να μιλάει ξανά

«Εξακολουθεί να υποβάλεται σε εξετάσεις και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Ο Δημήτρης Σταρόβας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο μετά από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη πριν από λίγες ημέρες. Τα νέα για την υγεία του είναι καλά και μάλιστα λέγεται ότι η ομιλία του θα αποκατασταθεί.

Μέσα από το Super Κατερίνα προβλήθηκαν τη Δευτέρα 20/5 οι δηλώσεις της συντρόφου του, Άννας Σταθάκη, η οποία μετέφερε πως ο Δημήτρη Σταρόβας έχει ξεκινήσει λογοθεραπείες και θα πάρει σύντομα εξιτήριο (δείτε εδώ τι ενόχλησε τη σύντροφό του).

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

«Ο Δημήτρης βελτιώνεται αργά και σταθερά. Εξακολουθεί να υποβάλεται σε εξετάσεις και ξεκίνησε λογοθεραπεία. Καθημερινά παρουσιάζει πρόοδο με στόχο να μιλήσει κανονικά. Σας ευχαριστεί όλους πολύ για την αγάπη σας. Δεν έχει ακόμα τέθει το θέμα του εξιτηρίου, αλλλά είναι κοντά», είπε η Άννα Σταθάκη.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη

«Ο Δημήτρης Σταρόβας όπως έχουμε πει σταδιακά βελτιώνεται, πάει καλύτερα και θα μείνει μερικές ημέρες ακόμα για να συμπληρωθεί ο έλεγχος, να βελτιωθεί η εικόνα και να πάει στο σπίτι του. Τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια θέλουν χρόνο, χρειάζεται να κάνει κάποιες θεραπείες, όπως λογοθεραπεία κλπ. Η ομάδα των νευρολόγων που τον παρακολουθούν στο Τζάνειο έχουν κάνει το καλύτερο. Η ομιλία του από ότι φαίνεται από την εξέλιξη που έχει νομίζω ότι θα είναι μια χαρά. Πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο, έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις», είπε η Ματίνα Παγώνη για τον Δημήτρη Σταρόβα την Δευτέρα 20/5 στο Πρωινό.