Πέτρος Φιλιππίδης: Η δελεαστική πρόταση που δέχτηκε - Οι αποφάσεις για την επαγγελματική επιστροφή του

Εξακολουθεί να είναι περιζήτητος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Τη Δευτέρα 20/5 έγιναν γνωστές νεότερες πληροφορίες μέσα από το Πρωινό για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχεται από πρόσωπα του θεάτρου αλλά και για τις αποφάσεις που έχει πάρει ο ίδιος.

Ο ηθοποιός μετά τον χρόνο που παρέμεινε στη φυλακή και το εφετείο που εκκρεμεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά τις καταγγελίες που δέχτηκε - βλέπουμε να έχει αποτραβηχτεί από ό,τι σχετίζεται με την υποκριτική.

Δείτε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης: Τι δουλειά κάνει σήμερα μαζί με την Ελπίδα Νίνου για να ζήσουν

Οι αποφάσεις του Πέτρου Φιλιππίδη για το επαγγελματικό του μέλλον

Όπως έγινε γνωστό όμως, από το ρεπορτάζ της εκπομπής ο Πέτρος Φιλιππίδης εξακολουθεί να έχει επαγγελματικές προτάσεις για μπροστά και πίσω από τη θεατρική σκηνή. Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται να έχει δώσει τέλος στο ενδεχόμενο να ανέβει ξανά στο σανίδι, ωστόσο επεξεργάζεται την πρόταση να γίνει καλλιτεχνικός διευθυντής σε ένα νέο θέατρο.

Θυμίζουμε, πως ο ηθοποιός έχει κριθεί ένοχος σε πρώτο επίπεδο για δύο απόπειρες βιασμού και αναμένεται η τελική απόφαση του εφετείου τον Ιούνιο του 2024. Ανάλογα με την απόφαση του δικαστηρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης θα αποφασίσει αν θα κινηθεί νομικά κατά των καταγγελλουσών και αν εν τέλει θα δεχτεί τις καλλιτεχνικές προτάσεις, που του έχουν γίνει.