Ελένη Κοκκίδου: «Με έπιαναν σε μέρη που απαγορεύεται μέσα στο λεωφορείο, δεν με είχαν μάθει να αντιδρώ...»

«Ντρεπόμουν, τι να πω;»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Κοκκίδου: «Με έπιαναν σε μέρη που απαγορεύεται μέσα στο λεωφορείο, δεν με είχαν μάθει να αντιδρώ...»

Με αφορμή τον ρόλο της στη νέα δραματική σειρά του Alpha, «Να με λες μαμά», που αφορά στην παιδική κακοποίηση, η Ελένη Κοκκίδου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που συνάντησε εκείνη σε νεότερη ηλικία, καθώς και για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Ήταν ένα μεγάλο δώρο για εμένα να λάβω μέρος σε μία δραματική σειρά. Υποδύομαι μια γυναίκα, η οποία κάποια στιγμή πήγε στη φυλακή και γι αυτό στερήθηκα την κόρη μου. Την υιοθέτησε ένα ζευγάρι πλούσιων ανθρώπων. Προτίμησα να μην την ξαναδώ ποτέ βγαίνοντας από εκεί για να μην της αναστατώσω τη ζωή. Είναι τόσο σύγχρονο πράγμα, καθημερινό πια. Είμαι συγκλονισμένη γιατί αυτά γινόντουσαν και θα γίνονται πάντα. Γιατί γίνονται κρυφά», δήλωσε η Ελένη Κοκκίδου για τον ρόλο της.

Δείτε επίσης: Σοκάρει η Ελένη Κοκκίδου με την εξομολόγησή της: «Δίπλα στο σπίτι μας ήταν η μάντρα του ΕΑΤ-ΕΣΑ, ξέραμε ότι βασάνιζαν κόσμο εκεί...»

Η Ελένη Κοκκίδου για τις κακοποιητικές συμπεριφορές

«Εγώ ως κορίτσι πάντα είχα τους άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη που απαγορεύεται μέσα στο τρόλεϊ, το λεωφορείο, στον δρόμο θα μου μιλούσαν αισχρά για το σώμα μου. Είμαι από μία οικογένεια που δεν με είχαν μάθει να αντιδρώ, ήμουν ευγενής και λίγο χάπατο που λέει και η μητέρα μου και απλά προσπαθούσα να αλλάξω θέση, ντρεπόμουν, τι να πω», αποκάλυψε η Ελένη Κοκκίδου στη συνέχεια.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν συνήλθα και βγήκα από την εντατική είναι τι θα μπορούσαν να ζήσουν οι γονείς μου, αν εγώ πέθαινα», είπε κλείνοντας η Ελένη Κοκκίδου για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.