Μαρίνα Σάττι: «Έφαγε πόρτα» από τις εκπομπές της ΕΡΤ και αλλάζει τα σχέδιά της

Είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωπος της Eurovision δεν δίνει συνεντεύξεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η στάση της Μαρίνας Σάττι την τελευταία εβδομάδα, ενώ μετά το χασμουρητό στη συνέντευξη Τύπου του Β' ημιτελικού της Eurovision, υπάρχουν εξελίξεις στη σχέση της με την ΕΡΤ. Ήδη τις τελευταίες μέρες ακούστηκε ότι της έγινε παρατήρηση από ανθρώπους της δημόσιας τηλεόρασης, κάτι που φαίνεται να ισχύει, καθώς ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της για συνεντεύξεις.

Όπως μετέφερε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του ο Γιάννης Πουλόπουλος, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, η Μαρίνα Σάττι δεν πρόκειται να δώσει συνεντεύξεις στις εκπομπές της ΕΡΤ, ως είθισται για τους συμμετέχοντες στη Eurovision.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπήρχε ήδη μία προγραμματισμένη εμφάνιση στο πρωινό της δημόσιας τηλεόρασης, «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, η οποία ακυρώθηκε από την ΕΡΤ, όπως επίσης και μία προγραμματισμένη εμφάνισή της στο δελτίο ειδήσεων με τον Γιώργο Κουβαρά.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μαρίνα Σάττι: «Όταν χασμουριέσαι και το παίρνεις πίσω επειδή σου έβαλαν χέρι, το κάνεις χειρότερο»

Τα νέα σχέδια της Μαρίνας Σάττι

Πιθανολογείται ότι μετά τα όσα συνέβησαν με το Ισραήλ, από την ΕΡΤ θέλουν να ρίξουν τους τόνους και να αποφύγουν νέες αντιδράσεις, σε μία συμμετοχή που θεωρείται επιτυχημένη βάσει θέσης, τηλεθέασης και εσόδων. Από την άλλη, ωστόσο, η Μαρίνα Σάττι έχει άποψη και συνεχίζει να την λέει μέσα από τα προσωπικά της social και τα τραγούδια της, και αυτό κάνει μέσα από το νέο της EP με το οποίο απαντάει στις αντιδράσεις των τελευταίων μηνών.