Βίκυ Καγιά – Το νέο της βήμα μακριά από την τηλεόραση: «Τρόμαξα, νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα!»

Πώς πήρε την απόφαση να πρωταγωνιστήσει σε ταινία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Συνέντευξη για το νέο Madame Figaro παραχώρησε η Βίκυ Καγιά, όπου αποκάλυψε πως κάνει ένα νέο βήμα μακριά από την τηλεόραση! Μεταξύ άλλων η πρώην παρουσιάστρια του Shopping Star, και πρώην κριτής του GNTM, μίλησε για τον ρόλο της στην ταινία Πολύδροσο του Αλέξανδρου Βούλγαρη, που κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου.

«Τρόμαξα. Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Στην αρχή είπα "όχι", αλλά ο Αλέξανδρος μου ζήτησε να συναντηθούμε και να τα πούμε από κοντά. Όταν τον είδα, όπως και τη Σοφία Κόκκαλη, με αυτά τα γλυκά όμορφα πρόσωπα και την υπέροχη ήρεμη ενέργεια, και αρχίσαμε λίγο να μιλάμε, στο πρώτο δεκάλεπτο ένιωσα ότι μπορώ να το κάνω», δήλωσε αρχικά η Βίκυ Καγιά για τον τρόπο που της έγινε η πρόταση.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Βερνίκου: Η αποκάλυψη για την αποχή της Βίκυς Καγιά από την τηλεόραση - «Είναι πολύ καλύτερα τώρα»

Η απίστευτη σύμπτωση για τη γνωριμία της Βίκυς Καγιά με τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Βούλγαρη

«Διαπίστωσα, επίσης, κάτι άλλο που μου φάνηκε ενδιαφέρον: και οι τρεις μας είμαστε από το Πολύδροσο. Του είπα, λοιπόν: "Πιστεύεις ότι μπορώ να το κάνω; Να σε εμπιστευτώ; Γιατί η υποκριτική δεν είναι κάτι που μπορώ να υπηρετήσω χωρίς να χρειαστώ βοήθεια". Αφού με διαβεβαίωσε ότι θα μου την παρέχει, μου θύμισε μια ιστορία για τότε που είχα βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος του 15μελούς στο σχολείο».

Σοφία Κόκκαλη Αλέξανδρος Βούλγαρης Βίκυ Καγιά
Με την Σοφία Κόκκαλη και τον Αλέξανδρο Βούλγαρη

«"Είχες έρθει πίσω στις τουαλέτες, εκεί όπου μαζεύονταν όλοι για να καπνίσουν, και είπες: Μάγκες, σήμερα ψηφίζουμε, είναι οι εκλογές. Αφήστε τα τσιγάρα και ελάτε να με ψηφίσετε γιατί θέλω να βγω στο 15μελές για να κάνω ωραία πράγματα για το σχολείο. Σε κοιτάξαμε όλοι καλά καλά, σβήσαμε τα τσιγάρα, ήρθαμε και σε ψηφίσαμε", μου είπε. Τότε συνειδητοποίησα ότι τον Αλέξανδρο τον γνωρίζω από το σχολείο, το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου», συμπλήρωσε η Βίκυ Καγιά.

Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο η πρώτη της αντίδραση σχετικά με τον ρόλο ήταν αρνητική η ίδια αποκάλυψε: «Ξέρω το στυλ του Αλέξανδρου και τι θέλει, ξέρω ποια είναι η Σοφία Κόκκαλη, τι ρόλους έχει υπηρετήσει, τους σκηνοθέτες των οποίων έχει υπάρξει μούσα και σκέφτηκα: "Πού πας; Τι θα κάνεις εσύ εκεί;". Δεν είχε να κάνει με δικό μου, προσωπικό φόβο, μήπως εκτεθώ... Δεν ήθελα να απογοητεύσω την ομάδα. Ένα project όπως το Πολύδροσο είναι κάτι τελείως εσωτερικό και διαφορετικό από αυτό που είμαι εγώ».