Η Ντόρα Κουτροκόη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας, την Κυριακή 12/5. Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν το 2014 στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της έμαθε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο.
Η εξομολόγηση της Ντόρας Κουτροκόη
«Όταν μαθαίνεις ότι έχεις έναν όγκο στον εγκέφαλό σου και το διαπιστώνεις επειδή οι παρενέργειες είναι πολλές, ξέρεις ότι ούτως ή άλλως για να το ξεπεράσεις πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις επέμβαση. Εκεί το παίρνεις απόφαση. Τα συμπτώματά μου ήταν πάρα πολλά και έκανα εξετάσεις για αυτόν τον λόγο και το διαπίστωσα όταν ήμουν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης», εξομολογήθηκε αρχικά και σόκαρε.
«Είχα επιληπτικές κρίσεις, δυσκολία στον λόγο, προβλήματα στη μνήμη. Απαγορεύεται να κάνεις χειρουργείο στην εγκυμοσύνη. Εκεί πρέπει να πάρεις αποφάσεις δύσκολες, γιατί πρέπει να σκεφτείς ακόμα και να διακόψεις την εγκυμοσύνη, τα σταθμίζεις και λες θα προχωρήσω με τους όποιους κινδύνους αλλά θα προσέχω. Το 2014 έγινε αυτό.
Όταν μου είπαν το χειρουργείο που πρέπει να υποβληθώ δεν είχα απόλυτη συναίσθηση των κινδύνων του. Γέννησα και έκανα το χειρουργείο, κράτησε 6-7 ώρες. Ο φόβος δεν ήταν η αναισθησία αλλά τι θα μου αφήσει μετά», είπε η δημοσιογράφος» είπε στην συνέχεια η Ντόρα Κουτροκόη η οποία πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε δημόσια πως χώρισε.


">
">
">
">
">
">
">