Μέγκι Ντρίο για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη: «Τελευταία είχε θέματα με τη σχέση της...»

Η αποκάλυψη για την επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 5/2 στο Κολωνάκι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μικαέλα Φωτιάδη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην πλατεία Κολωνακίου τα ξημερώματα της Δευτέρας 5/2 και την Τετάρτη 7/2 αποφάσισε να "σπάσει" τη σιωπή της για το γεγονός αυτό, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που σοκάρουν με το πρόσωπό της μετά την επίθεση που δέχθηκε (δείτε τις εδώ).

Η ίδια πραγματοποίησε δηλώσεις αργότερα για την κατάστασή της και τα συναισθήματά της (δείτε εδώ αναλυτικά), αφήνοντας να εννοηθεί πως όσα συνέβησαν είναι πολύ πιθανό να έχουν σχέση με τον τελευταίο της σύντροφο. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα λεγόμενα της φίλης της, Μέγκι Ντρίο, η οποία είχε παραχωρήσει δηλώσεις για το θέμα λίγες ώρες πριν στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα.

Η αποκάλυψη της Μέγκι Ντρίο για τον ξυλοδαρμό της Μικαέλας Φωτιάδη

«Συνεχίζω να είμαι φίλη με τη Μικαέλα και τυχαίνει να είμαι δίπλα της σε κάποιες στιγμές. Τα είδα κι εγώ αυτά και έχω στενοχωρηθεί αρκετά. Της έστειλα ένα μήνυμα να ρωτήσω πως είναι και μου είπε ότι όλα είναι εντάξει και θα τα πούμε όταν επιστρέψει. Γνωρίζω ότι τελευταία είχε θέματα με τη σχέση της. Έχει πει και η ίδια ότι έχει χωρίσει. Είναι λεπτό το ζήτημα. Γνωρίζω ότι περνάει δύσκολα τελευταία και από τον χωρισμό της και από άλλα συμβάντα. Έχουν πρόβλημα στη συνεννόηση. Από ό,τι ξέρω η Μικαέλα τελευταία έχει νοικιάσει σπίτι και μένει μόνη της και προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της. Ήξερα ότι πήγαινε και καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά το μελαχρινό μοντέλο.