«Έπρεπε να...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για την ξαφνική αλλαγή ώρας στο Mega Kαλημέρα

Ο λόγος καθυστέρησης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έπρεπε να...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για την ξαφνική αλλαγή ώρας στο Mega Kαλημέρα

Τη Δευτέρα (27/11) το Mega Καλημέρα βγήκε στον αέρα του Mega, ωστόσο παρατηρήθηκε μια σημαντική αλλαγή για την οποία είχαμε αναφερθεί πριν από λίγες ημέρες, πως επρόκειτο να συμβεί (δείτε εδώ αναλυτικά).

Η εκπομπή, παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη θα βγαίνει στον αέρα λοιπόν από εδώ και στο εξής στις 8 ακριβώς, σε νέα ώρα. Οι λόγοι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ωστόσο η Ελεωνόρα Μελέτη έκανε το δικό της σχόλιο.

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα (27/11), την πρώτη ημέρα μετά την αλλαγή, η παρουσιάστρια καλωσόρισε το κοινό της κάνοντας μεταξύ άλλων χιούμορ, πως δηλαδή καθυστέρησαν επειδή προετοιμαζόταν ο χριστουγεννιάτικος στολισμός.

Το σχόλιο της Ελεωνόρας Μελέτη για την αλλαγή ώρας του Mega Καλημέρα

«Σας την σκάσαμε ε; Σας την σκάσαμε. Αργήσαμε λίγο σήμερα και λίγο παραπάνω από το λίγο, γιατί στολίζαμε. Έπρεπε να φτιάξουμε όλα αυτά τα ωραία, υπέροχα δέντρα, που βλέπετε, έτσι να μας κρατάνε συντροφιά και εμάς και να μας βάλουν ακόμα πιο πολύ μέσα στο χριστουγεννιάτικό κλίμα», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η αποκάλυψη της Μελέτη για τη συμφωνία της Φλορίντας Πετρουτσέλι με το Mega

Η Ελεονώρα Μελέτη, στην πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα" αποκάλυψε κάτι σχετικά με τη συμφωνία της Φλορίντας Πετρουτσέλι με το κανάλι.

Με αφορμή, ότι σήμερα, η ίδια δεν ήταν στο πλατό μαζί με τους συνεργάτες της, η παρουσιάστρια σχολίασε, πως «Η Φλορίντα δεν ξέρω πού είναι, μπορεί και να κοιμάται...».

«Χάιρομαι που έρχεται το Σαββατοκύριακο! Να πούμε κάτι, γιατί κάποιοι συνάδελφοι προφανώς δεν μας παρακολουθούν, εδώ και δύο χρόνια περίπου για να ξέρουν, ότι το Φλοριντάκι μας κάθε Παρασκευή απουσιάζει από την εκπομπή μας.

Αυτή είναι η συμφωνία, που έχει κάνει με τον σταθμό και δεν είναι εκτός εκτάκτως. Τα φιλιά μας σε όλους και στο Φλοριντάκι μας, φυσικά», σημείωσε η παρουσιάστρια και συνέχισαν την κανονική ροή της εκπομπής.