«Μην μιλάτε τόσο πολύ! Δεν είμαστε στο σανίδι, με προσβάλετε» - Χαμός στο Super Κατερίνα με Αρχοντή και Μπαλάσκα

«Αυτό που μετέφερε ο από το στόμα των αστυνομικών, δεν συνέβη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μην μιλάτε τόσο πολύ! Δεν είμαστε στο σανίδι, με προσβάλετε» - Χαμός στο Super Κατερίνα με Αρχοντή και Μπαλάσκα

Στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, βρέθηκε η Λίλιαν Αρχοντή με σκοπό να μιλήσει για την αναβολή της δίκης της εναντίον των αστυνομικών που κατηγορεί πως κακοποίησαν την ίδια και την κόρη της - δείτε εδώ τα όσα αποκάλυψαν πως έζησαν στα χέρια τους. Στην εκπομπή ωστόσο μιλούσε και ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, με αποτέλεσμα να έρθουν σε κόντρα και να επικρατήσει μεγάλη αναστάτωση.

Τι συνέβη με Μπαλάσκα και Αρχοντή

«Δεν έχω καμία προκατάληψη προς την ελληνική αστυνομία που όλα τα χρόνια τους καλούνται σε δυσκολίες και σπεύδει για να κάνει πολύ σπουδαίο και σοβαρό έργο. Από την πρώτη στιγμή έχουμε έναν σπουδαίο αστυνομικό για να βγει η αλήθεια. Ήταν αμέσως μετά το συμβάν. Δεύτερον δεν είμαι εδώ για καμία δημοσιότητα. Είναι πνιγμένη επαγγελματικά και δεν αναζητώ δημοσιότητα, γράφονται κακόβουλα σχόλια, απλά εσείς μου δίνεται το βήμα», ανέφερε αρχικά.

«Αυτό που μετέφερε ο κύριος Μπαλάσκας από το στόμα των αστυνομικών, δεν συνέβη, δεν μπαίνω στα μαγαζιά να λέω γειά σας είμαι η γνωστή ηθοποιός. Προφανώς βλέπουν πολύ Κωνσταντίνου και Ελένης και τους έχει μείνει στη μνήμη. Δεν κάνω τη δουλειά για να με αναγνωρίζουν. Αυτά είναι όλα ψεύδη», είπε, απαντώντας στα λόγια των αστυνομικών που λένε πως φώναζε "Καλά δεν με αναγνωρίζεται, ξέρετε ποια είμαι εγώ;".

«Δεν γνωρίζω γιατί μας το έκαναν αυτό», είπε για το συμβάν το οποίο καταγγέλλουν τους αστυνομικούς.

«Ο κ. Μπαλάσκα μετέφερε ο ψεύδος πως έσπρωξα τον Αστυνομικό. Αν είναι να πέφτουν οι αστυνομικοί από τον οποιοδήποτε κι από μία γυναίκα της δικής μου ηλικίας, των δικών μου διαστάσεων. Άρα, δεν κάνει για το σώμα ο συγκεκριμένος αστυνομικός. Αν εγώ, έτσι όπως με βλέπετε, δύναμαι να ρίξω κάτω έναν αστυνομικό, άρα ο άνθρωπος δεν πρέπει να είναι στο σώμα. Έχω και συνέχεια, δεν σταματά εδώ. Ο Κ. Μπαλάσκας τι να πει;» συνέχισε η Λίλιαν Αρχοντή ενοχλημένη.

«Ε, μην μιλάτε τόσο πολύ. Δεν είμαστε στο σανίδι, είμαστε στην τηλεόραση. Σας παρακαλώ πολύ με προσβάλετε» είπε ο κ. Μαπλάσκας εκνευρισμένος όταν πήρε τον λόγο και δεν τον άφηνε α μιλήσει, και συνέχισε μιλώντας για την αναβολή της δίκης.

«Κύριε Μπαλάσκα συγγνώμη, δεν μπορούν να συνεχίσουν να ακούγονται ψέματα. Δύο φορές έχει αναβληθεί η δίκη κι ο εν λόγω αστυνομικός δεν έχει έρθει στην έδρα» απάντησε η Λίλιαν Αρχοντή. «Θα κρίνετε εσείς κ. Αρχοντή την απόφαση του δικαστή για την αναβολή;» είπε ο κ. Μπαλάσκας.

«Εμείς στηριζόμαστε στην ελληνική δικαιοσύνη. Γιατί δεν έρχεται ο αστυνομικός; Έχει κάτι να κρύψει;» ρώτησε η ηθοποιός. «Από δικαστές αναβλήθηκε κ. Αρχοντή» ήταν η απάντηση του κ. Μπαλάσκα.