«Έχει κάνει μία σύμβαση με τον ΑΝΤ1, αλλά...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την Σοφία Αλιμπέρτη

Ενθουσιάστηκε με τη συμφωνία που έχει κλείσει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχει κάνει μία σύμβαση με τον ΑΝΤ1, αλλά...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την Σοφία Αλιμπέρτη

Το βράδυ της Τρίτης 2/5 η Σοφία Αλιμπέρτη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, και προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφερόμενη στον πραγματικό λόγο της απουσίας της από την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, εξηγώντας και ποια είναι η συμφωνία που έχει κάνει με το κανάλι σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και την εκπομπή "Ζήσε Αλλιώς" (δείτε εδώ αναλυτικά ολόκληρη την συνέντευξη).

Τα λόγια της, λοιπόν, αναφέρθηκαν στον αέρα του MEGA και συγκεκριμένα στην "Ελένη" το μεσημέρι της Τετάρτης 3/5, με την Ελένη Μενεγάκη να σχολιάζει πως είναι πολύ ενθουσιασμένη με αυτή την επιστροφή, ενώ έδειξε να είναι ακόμη περισσότερο ενθουσιασμένη με την συμφωνία που έχει κάνει η ίδια και έτσι μπορεί να πηγαινοέρχεται από την Πάρο στην Αθήνα.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την Σοφία Αλιμπέρτη και το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1

«Εγώ πολύ χάρηκα που την ξαναείδα στην τηλεόραση, χάρηκα που και εκείνη το χαίρεται αυτό. Είδα ότι είπε ότι πηγαινοέρχεται στην Πάρο, δεν είναι ότι έχει νοικιάσει σπίτι εδώ, έχει κάνει μία σύμβαση με τον ΑΝΤ1, όλα πάνε πολύ καλά, αλλά θέλει να κάνει τις εκπομπές της μαγνητοσκοπημένες και να γυρνά στο νησί της. Φανταστικό deal! Το καλύτερο, αχ!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Το σπίτι που έμενε η παρουσιάστρια στην Πάρο με τον Γιάννη Πάριο

Μπορεί να έχει πραγματοποιήσει ορισμένες συναυλίες, ωστόσο ο Γιάννης Πάριος μένει μόνιμα εκτός Αθηνών. Συγκεκριμένα στην Πάρο - από όπου και κατάγεται - απολαμβάνοντας την ηρεμία και τις ομορφιές του νησιού όπου μεγάλωσε και πέρασε αξέχαστες στιγμές.

Στην Πάρο μάλιστα, μένει τόσο η πρώην σύζυγός του Σοφία Αλιμπέρτη (δείτε το σπίτι της), όσο και ο γιος του Μιχαήλ Βαρθακούρη όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικές εδώ και μερικά χρόνια.

Πατέρας και γιος μάλιστα, περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Αγαπημένη του συνήθεια είναι το ψάρεμα, αλλά και να κάθονται μαζί να ακούν μουσική. Μάλιστα, σε μια ανάρτηση που είχε κάνει στο παρελθόν ο Μιχαήλ, μας είχε δείξει το σπίτι που μένει ο τραγουδιστής.

Πρόκειται για μονοκατοικία με τεράστια βεράντα η οποία βλέπει στο Αιγαίο!