Δημήτρης Αρβανίτης για Αλέξη Γεωργούλη: «Ήταν ένα παιδί, θα είμαι και πολύ ειλικρινής, όχι ιδιαίτερης ευφυίας»

«Δεν ήταν ένας άνθρωπος που έλεγες "αμάν, τι φοβερό μυαλό είναι αυτό που έχω μπροστά μου"»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Αρβανίτης για Αλέξη Γεωργούλη: «Ήταν ένα παιδί, θα είμαι και πολύ ειλικρινής, όχι ιδιαίτερης ευφυίας»

Η υπόθεση Γεωργούλη είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα σε κάθε εκπομπή αυτές τις ημέρες, λόγω της καταγγελίας που εκκρεμεί εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση και εργασιακό bullying, με αποτέλεσμα όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά είτε έχουν συνεργαστεί μαζί του να βγαίνουν στα πάνελ και να μιλούν για την δική τους εμπειρία και όσα μπορεί να ξέρουν για το ζήτημα αυτό (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο της παρενόχλησης στις Βρυξέλλες).

Ένας από τα πρόσωπα αυτά είναι και ο Δημήτρης Αρβανίτης, από τον χώρο της υποκριτικής, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό και απάντησε στο Πρωινό μας στο κανάλι του ΣΚΑΙ το πρωί της Πέμπτης 20/4 στον αέρα για εκείνον, εξηγώντας πως είναι σαν άνθρωπος και αν έχει δώσει κάποιο δικαίωμα.

Το σχόλιο του Δημήτρη Αρβανίτη για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Θέλω να διαχωρίσω κάτι. Το πολιτικό πρόσωπο είναι μία υπόθεση και το τι είναι ο Γεωργούλης σαν άνθρωπος είναι ένα δεύτερο. Πάω κατευθείαν στο δεύτερο θέμα το οποίο πρέπει να συζητήσουμε ουσιαστικά. Θα σας πω την εικόνα που έχω για τον συγκεκριμένο. Δεν είναι κάτι εύκολο να το συζητάς, διότι ο καθένας από εμάς όταν βρίσκεται μέσα σε ένα γύρισμα, σε μία κοινή εκδήλωση, εκεί συμπεριφέρεται διαφορετικά.

Το τι είναι μέσα του σαν άνθρωπος δεν μπορώ να το περιγράψω ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος. Εγώ θα πω την εμπειρία μου. Ήταν ένας εξαιρετικός συνεργάτης, ένας πολύ σωστός άνθρωπος. Οι ιδέες που είχε δεν ήταν οι εξωφρενικά προωθημένες ή κάτι να πεις, ήταν ένας νορμάλ άνθρωπος όπως είμαστε όλοι μας όταν είμαστε σε ένα γύρισμα. Δεν είχα κανένα παράπονο όσο δουλεύαμε μαζί.

Και μετά, επειδή διατηρήσαμε μία πολύ καλή σχέση, πάλι δεν είχα κάτι να προσάψω, γιατί δεν είχε ακουστεί απολύτως τίποτα και από κανέναν και σε καμία περίπτωση. Ήταν ένα παιδί μετρημένο και θα είμαι και πολύ ειλικρινής, όχι ιδιαίτερης ευφυίας, δεν ήταν ένας άνθρωπος που έλεγες "αμάν, τι φοβερό μυαλό είναι αυτό που έχω μπροστά μου". Είχε έξυπνες και προωθημένες λύσεις όσον αφορά στα επαγγελματικά του», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Εξεπλάγην! Είναι πολύ άβολη η θέση μου» - Η απάντηση της Παναγιώτας Βλαντή για τον Αλέξη Γεωργούλη