Το ανακοίνωσε στον αέρα του "Πρωινού" - Παντρεύεται τον Ιούνιο

Είναι μαζί 3 χρόνια!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσε στον αέρα του

Το πρωί της Παρασκευής (7/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό» έγιναν γνωστά τα χαρμόσυνα νέα για τον γάμο, ενός διάσημου τραγουδιστή, που έχει καταγωγή από την Κύπρο αλλα ζει τα τελευταία 12 χρόνια στην Ελλάδα.

Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής, γεννήθηκε στην Αραδίππου της Κύπρου, τον Οκτωβρίο του 1986 και έχει συμμετάσχει στην πρώτησεζόν της ελληνικής έκδοσης της τηλεοπτικής σειράς ταλέντων «The X Factor». Τον Σεπτέμβριο του 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλπουμ με τίτλο "Μαζί".

Διαβάστε επίσης: Λίγο πριν γίνει μπαμπάς - Γνωστός παρουσιαστής του ΣΚΑΪ παντρεύτηκε την αγαπημένη του

Ο τραγουδιστής που παντρεύεται τον Ιούνιο

Ο λόγος για τον... Λούκας Γιώργκα!

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Λούκας Γιώρκα αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες, τόσο για τον γάμο του, με την αγαπημένη του, όσο και για την γνωριμία τους.

«Είμαστε περίπου 3 χρόνια μαζί. Όποιος άντρας πει ότι δεν τρώει παντόφλα ψεύδεται. Δεν έκανα πρόταση γάμου με μονόπετρο αλλά με βέρες. Έπεσα στα γόνατα. Είχαμε πάει ένα Πάσχα στο χωριό της και το έκανα εκεί. Συγκινήθηκε, εγώ δεν έκλαψα. Δεν έκλαψα γιατί μάλλον ξέρω ότι όλα θα πάνε καλά», είπε ο Λούκας Γιώρκα.

Ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του Λούκα Γιώρκα

Η Βασιλική Σαλαμπάση είναι 27 ετών και μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Είναι δικηγόρος και μάλιστα το ζευγάρι πέρασε μαζί το Πάσχα στην γενέτειρα της Βασιλικής στο Κιλκίς. Ο Λούκας Γιώρκας μάλιστα φροντίζει να επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί την συμπρωτεύουσα προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, αλλά είμαι άνθρωπος που δίνει χώρο στον χρόνο, ο οποίος μας δοκιμάζει όλους πολλές φορές και το πλήρωμά του έρχεται για οτιδήποτε θέλουμε στη ζωή μας. Το θέλω πολύ, το διεκδικώ και το εύχομαι να γίνει σύντομα», είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του ο ίδιος.

Βασιλική Σαλαμπάση Λούκας Γιώρκας γάμος