«Μην τρελαθούμε» - Ξέσπασε η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα του ΣΚΑΪ κατά της Super Κικής

Με αφορμή το βίντεο για τους ηλικιωμένους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μην τρελαθούμε» - Ξέσπασε η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα του ΣΚΑΪ κατά της Super Κικής

Πριν ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της με δύο από τα πρόσωπα του πάνελ της, η Μαρία Μπακοδήμου παρουσίασε στην εκπομπή της στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Γειά σου, το βίντεο με τo ξέσπασμα της Super Κικής στο Instagram κατά το οποίο η ίδια φώναζε για τις γιαγιάδες που περνούν τον δρόμο μετά την λαϊκή με το καροτσάκι τους.

«Οι βρωμ@γριες που περνάνε από τη λαϊκή και το μισό καροτσάκι προεξέχει στη μέση του δρόμου, φταίω εγώ τώρα να το πάρω μαζί μου το καροτσάκι που πάω να κάνω pilates; Δεν φταίω γιατί η γριά σου λέει: Δεν με νοιάζει, πέρνα από το καροτσάκι μου και μη μου το ακουμπήσει το καροτσάκι θα γίνει σκοτωμός.

Φιλότιμο, φιλότιμο… στο διάολο, θα σας παρακαλούμε για να περάσουμε. Ο άλλος εδώ με το ποδήλατο, έλα καημένε…», είπε με έντονο ύφος.

Το ξέσπασμα της Μαρίας Μπακοδήμου κατά της Super Κικής

Μόλις, λοιπόν, αυτό τελείωσε η παρουσιάστρια ξεκίνησε μία κουβέντα με τους συνεργάτες της, καταλήγοντας να ξεσπάει εκείνη για τον τρόπο που μίλησε η influencer για κάτι που δεν είναι ούτε ελάττωμα, σύμφωνα με εκείνη. Μάλιστα, τόνισε πως αν για κάποιον είναι τόσο δύσκολο να περιμένει τους ηλικιωμένους να περάσουν τον δρόμο ίσως θα πρέπει να ξεκινούν νωρίτερα από το σπίτι.

«Οι ηλικιωμένοι λειτουργούν με άλλη ταχύτητα όσο μεγαλώνουν. Αυτοί μας μεγάλωσαν, μας γέννησαν, πρέπει να τους σεβόμαστε», σχολίασε η Μαριλού Ρεπαπή, με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα να συμφωνεί ότι δεν εκπλήσσεται από τη συμπεριφορά της συγκεκριμένης YouTuber, διότι αυτό είναι που την έχει κάνει διάσημη.

Η Μαρία Μπακοδήμου, τότε, είπε: «Εγώ το βρίσκω επικίνδυνο, να οδηγείς με το κινητό και απαράδεκτο να τοποθετηθούμε έτσι αρνητικά και να βρίσουμε, δηλαδή να χρεώσουμε ότι είναι ένα ελάττωμα που έχει κάποιος, επειδή είναι παππούς ή γιαγιά. Δηλαδή μην τρελαθούμε».

Και συμπλήρωσε έπειτα: «Στην Ευρώπη πας ας πούμε στο Βερολίνο κι είναι ο δρόμος και πάνε με 30. Εδώ γιατί πρέπει να γκαζώσεις; Φύγε νωρίτερα από το σπίτι σου».