Αλεξάνδρου & Τούνη στον Ρέμο: Πέρα από την πρώην κολλητή ήταν εκεί και η... πρώην

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια από τις σπάνιες βραδινές εξόδους τους πραγματοποίησαν η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Το ζευγάρι που σύντομα μάλιστα θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, βρέθηκε στην έναρξη του σχήματος Αντώνης Ρέμος - Καίτη Γαρμπή στο NOX.

Εντυπωσιακή όπως πάντα, η ξανθιά επιχειρηματίας και instagrammer, επέλεξε να φορέσει ένα μίνι με αποκαλυπτικά κοψίματα φόρεμα που μπορείς να βρεις στην συλλογή της, το οποίο συνδύασε με ψηλά πέδιλα. Ακόμη και στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι "sexy και όποιος αντέξει".

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως λόγω της εξόδου της επικράτησε χαμός στα social media με τους χρήστες να σχολιάζουν το γεγονός πως πίνει ποτό παρόλο που είναι έγκυος.

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου μπουζούκια

Στο ίδιος μέρος με Τούνη - Αλεξάνδρου, Βρισηίδα και Καλάβρια

Στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκαν μάλιστα και η πρώην κολλητή της Ιωάννας Τούνη, Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα (δείτε για ποιο λόγο σταμάτησαν να κάνουν παρέα) αλλά και η πρώην σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Μαρία Καλάβρια.

Βρισηίδα Ανδριώτου Σπύρος Μαρτίκας

Μαρία Καλάβρια μπουζούκια

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το παιδικό δωμάτιο του μωρού της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η διάσημη Influencer εξήγησε πως μέχρι τώρα δεν έχει κάνει καμία προετοιμασία, διότι το θεωρούσε γρουσουζιά, όμως εφόσον μένει ένα πολύ μικρό διάστημα μέχρι να φέρει το παιδί της στον κόσμο, τόνισε πως θα ξεκινήσει σιγά σιγά να τα φτιάχνει όλα.

«Έχω ξυπνήσει από πολύ νωρίς, απλά μόλις τελείωσα το πρώτο meeting και έχω κι άλλα και μετά έχω μια πτήση για Αθήνα. Με έχετε ρωτήσει πάρα πολύ οι μανούλες, τι κάνω για να προετοιμάσω τώρα το δωμάτιο του μωρού, τα πράγματα του μωρού και τα λοιπά. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι τώρα γιατί το θεωρούσα και γρουσουζιά γιατί ήταν πολύ νωρίς να ασχοληθώ και να πάρω πραγματάκια. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία πραγματικά», είπε χαρακτηριστικά.