Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή ανάρτηση με τον γιο της, Γιάννη - Ποζάρουν αγκαλιά

«Κάποιος νύσταξε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή ανάρτηση με τον γιο της, Γιάννη - Ποζάρουν αγκαλιά

Την Σταματίνα Τσιμτσιλή την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA στην εκπομπή «Happy Day» όπου σημειώνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο, η ίδια έχει αποδείξει πως παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα πάντα προσπαθεί να βρει χρόνο για τα αγαπημένα της παιδάκια.

Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια το απόγευμα της Τετάρτης 6/4 συνόδευσε τις κόρες της στη σχολή χορού μαζί με τον γιο της, Γιάννη. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται πως έμεινε για αρκετή ώρα περιμένοντας τις κόρες της, με τον γιο της να κοιμάται στην αγκαλιά της.

Για αυτό τον λόγο αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα Insta story στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά: «Περιμένοντας να τελειώσουν τα κορίτσια το μάθημα χορού, κάποιος νύσταξε».

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ανάρτηση Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Δεν ξέρω, βρείτε τα...» - Η αινιγματική απάντηση της Σταματίνας σχετικά με το μέλλον του Happy Day

Οι συζητήσεις για το ποιες εκπομπές θα κοπούν αλλά και ποιες θα είναι στον αέρα και την επόμενη χρονιά έχουν ξεκινήσει για τα καλά και ήδη πολλές κυρίες και κύριοι της παρουσίασης, όπως η Δούκισσα Νομικού γνωρίζουν το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται να ξέρει τα επόμενα πλάνα της καθώς σε σχετική συζήτηση, που είχε την Τετάρτη 6/4 στον αέρα του Happy Day απάντησε με αρκετά σίγουρο αλλά ελαφρώς αινιγματικό τρόπο. Επιθυμεί από την πλευρά της να είναι στο πρόγραμμα του Alpha καθώς είναι πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία της.

Μάλιστα χαριτολογώντας είπε πως αν κάτι θα άλλαζε αυτό θα ήταν τα γραφικά, που έχει η εκπομπή της κατά την έναρξη βάζοντας κάτι πιο εντυπωσιακό.

«Εγώ θέλω τέτοια γραφικά του χρόνου. Στην Κηφισιά έχουν καλύτερα. Δεν ξέρω, βρείτε τα. Θέλω να μην μου δείχνετε το Ντουμπάι στην έναρξη, να μπαίνω εγώ στους ουρανοξύστες» είπε με χιούμορ η Σταματίνα Τσιμτσιλή.