"Κόντεψα να πεθάνω" - Η Σοφία Παθέκα συγκλονίζει με τις δηλώσεις για το ατύχημά της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Σοφία Παθέκα μίλησε στην κάμερα του Happy Day την Τετάρτη 30/3 για το σοβαρό της ατύχημα, λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στο σπίτι από το νοσοκομείο.

Η γυμνάστρια, που στο παρελθόν πρότεινε εύκολες και αποτελεσματικές ασκήσεις γυμναστικής, περιέγραψε το ατύχημα στο πόδι της και αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές της από το νοσοκομείο μέτα το χειρουργείο.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Παθέκα για το σοβαρό της ατύχημα

«Βιαζόμουν πάρα πολύ, έτρεχα μέσα στο σπίτι, είχα ένα ατύχημα και γλίστρησα από τις σκάλες. Έχω μετατραυμτικό στρες και δεν μπορώ να θυμηθώ τι έγινε, πως έπεσα, είναι θολό όλο αυτό. Έχω μία πολλαπλή βλάβη στο γόνατο, έχω ρήξη χιαστού μπροστά και είχα και αποκόλληση μηνίσκου», δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε λέγοντας: «Το είδα ως ένα σημάδι από το σύμπαν, το οποίο σου λέει τόσα χρόνια χτυπιέσαι και τρέχει και γυμνάζεσαι με όλο το κόσμο, οπότε πρέπει κάπως να σταματήσεις και επειδή δεν το έκανα εγώ από μόνη μου, μου το έφερε το σύμπαν. Με επηρέασε πάρα πολύ ψυχολογικά. Τον πρώτο καιρό κόντεψα να πεθάνω. Άλλαξε η ζωή μου μέσα σε ένα λεπτό και η καθημερινότητά μου και κυρίως ήμουν ανήμπορη».

Όσον αφορά την πιο δύσκολη στιγμή της μετά το χειρουργείο επισήμανε: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η πρώτη μέρα που ήρθα στο σπίτι. Ήμουν με καροτσάκι και ήταν περίεργο για εμένα. Πάμε βήμα βήμα, δεν υπάρχει πλάνο. Διαβάζω βιβλία, είμαι στο σπίτι και περνάω πολύ χρόνο με τα παιδιά».

Το βίντεο μέσα από το χειρουργείο

Μία άσχημη περιπέτεια είχε με την υγεία της η Σοφία Παθέκα, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως είχε ένα σοβαρό τραυματισμό την Καθαρά Δευτέρα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Η γνωστή γυμνάστρια βρέθηκε στο νοσοκομείο - στο νοσοκομείο βρέθηκαν και ο Ετεοκλής Πάυλου και η Ελένη Χατζίδου - για να χειρουργήσει το γόνατό της, και βγαίνοντας από αυτό, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της ακόλουθους ότι όλα πήγαν καλά αλλά και να ευχαριστήσει τον γιατρό της.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, ένα ατύχημα στο σπίτι προκάλεσε ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο μου… Την Καθαρά Δευτέρα, χειρουργήθηκα από τα «μαγικά» χέρια του γιατρού μου, Βασίλειου Σακελλαρίου. Η ομάδα του είναι απολύτως εξειδικευμένη και με απίστευτο επαγγελματισμό με αντιμετώπισαν με επιτυχία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατρέ μου είναι λίγο … τα πόδια μου είναι ΠΟΛΥΤΙΜΑ. Λίγες μέρες ακόμα για να πετάξω τις πατερίτσες και να επανέλθω δριμύτερη με ασκήσεις που μου ζητάτε και σε αυτή τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να σας δείξω», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Παθέκα.