"Έφυγε μετά από μια δύσκολη μάχη..." - Θρήνος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η ανάρτηση της για τον Κοντομηνά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση πως ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή, έπειτα από 2 χρόνια που βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο και έδινε μάχη με την ζωή του. Όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος από χθες τον αποχαιρετά με τα πιο συγκινητικά λόγια. Ανάμεσα τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία ήταν εκείνη που ανακοίνωσε την απώλεια του.

Η παρουσιάστρια ωστόσο, θέλησε να τον αποχαιρετήσει και με μια συγκινητικά ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία από τα παλιά.

Η ανάρτηση της Τσιμτσιλή για τον Κοντομηνά

«Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν δυναμικός, γενναιόδωρος, αυθόρμητος και πολυταξιδεμένος. Έφυγε μετά από μια δύσκολη μάχη που κράτησε δυόμιση χρόνια. Προσωπικά του είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε να ξεκινήσω το ταξίδι μου στον alpha. #rip» έγραψε η οικοδέσποινα του Happy Day.

«Έφυγε 30 κιλά, στο δωμάτιο, εντελώς μόνος»

Με τον δικό της τρόπο αποχαιρέτησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου τον Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης 10/3 μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας υπήρξαν τόσο καλοί συνεργάτες όσο και καλοί φίλοι για αυτό και θέλησε να πει το δικό της αντίο και δημόσια, με τα λόγια της να συγκινούν.

«Έφυγε σήμερα το πρωί ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Αγάπησε πολύ τις μπίζνες, τη χλιδή, τον Alpha, τις γυναίκες, τους κόλακες. Ήταν extra large στον τρόπο που εργαζόταν, στη δοτικότητα στους αγαπημένους του, στην πολυτέλεια στους χώρους του, στο size από τα σακάκια του.

Έφυγε extra small , 30 κιλά, στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος, χωρίς ούτε έναν συνεργάτη, ούτε μια σύντροφο, ούτε έναν συγγενή, ούτε έναν κόλακα… Έζησε ακριβώς όπως ήθελε και έφυγε ακριβώς όπως δεν ήθελε. Του άξιζε καλύτερος θάνατος. Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Ευχαριστώ για την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και κυρίως το σεβασμό. Αντίο», έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου ενώ το δικό του αντίο στον επιχειρηματίας είπε και ο Λάκης Λαζόπουλος.