Διονύσης Ατζαράκης: Είναι οριστικό - Το μέλλον της εκπομπής Taxi

«Έχουμε επεισόδια...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Διονύσης Ατζαράκης: Είναι οριστικό - Το μέλλον της εκπομπής Taxi

Τον Διονύση Ατζαράκη είδαμε μέσα από την εκπομπή ΤΑXI του open σε έναν ρόλο, που τελικά του ταίριαξε πολύ αφού οι βόλτες στην Αθήνα ήταν πολλές.

Παίρνοντας την σκυτάλη από την Βίκυ Σταυροπούλου και τον Τσουβέλα, ο Ατζαράκης ξεκίνησε ένα έτοιμο προϊόν και χαιρέτησε τους πρώτους παρουσιαστές!

Το τέλος ωστόσο της προσπάθειας αυτής πληροφορηθήκαμε μέσα από τον ίδιο τον λογαριασμό του παρουσιαστή στο Instagram. Συγκεκριμένα με δύο stories αποκάλυψε αρχικά πως έρχεται συναρπαστικό επεισόδιο με καλεσμένους τους Έχει καλεσμένους Λάμπρο Φισφή και τον Θωμά Ζάρμπα.

Με ένα δεύτερο στόρυ ο Διονύσης Ατζαράκης ενημέρωσε τους φίλους του, πως είναι στην θέση του πολυπόθητου cut για τη φετινή σεζόν. Για όσους φοβήθηκαν για απότομο κόψιμο κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς είναι ήδη γυρισμένα επεισόδια μέχρι και το καλοκαίρι.

Συνεπώς για τους φίλους της εκπομπής Taxi οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν ακόμα!

Τα video του Διονύση Ατζαράκη για το τέλος της εκπομπής Taxi

Το βιογραφικό του παρουσιαστή

Ο Διονύσης Ατζαράκης γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων του. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ (Καποδιστριακό), Σκηνοθεσία (Σχολή Σταυράκου), Υποκριτική (Ίασμος/studio NAMA) και Media Governance (MSc, London School of Economics). Όταν έκλεισε το 20ο έτος της ηλικίας του, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το stand-up comedy («Νύχτες Κωμωδίας» της Λουκίας Ρικάκη).

Όταν έκλεισε το 21ο έτος της ηλικίας του, έγινε 22. Την περίοδο που βρισκόταν στο Λονδίνο διακρίθηκε σε διαγωνισμούς stand-up comedy ενώ απόσπασμα παράστασής του προβλήθηκε στο BBC Radio 2. Τα τελευταία χρόνια κάνει stand-up σε θέατρα, μπαρ και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα, γυρίζει ταινίες μικρού μήκους και φτιάχνει κόμικς (σειρά COMedICS, athensovoice.gr). Είναι τοξότης και δεν πιστεύει στα ζώδια. Από τις 8 Ιουλίου του 2013, παρουσιάζει την εκπομπή ΠΕΔΕΣ στον Alpha.