Κώστας Κοκκινάκης: H αποκάλυψη για τη σύντροφό του - «Η διαφορά μας είναι 23 χρόνια...»

Σκέφτονται να αποκτήσουν παιδιά;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κώστας Κοκκινάκης: H αποκάλυψη για τη σύντροφό του - «Η διαφορά μας είναι 23 χρόνια...»

Ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την πρώτη εντύπωση που του είχε δημιουργήσει, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», το πρωί της Τρίτης 8/2, σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο αθλητής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φετινό Survivor, στον Βαλάντη, αλλά και στη νέα του σχέση και τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει.

Οι δηλώσεις του Κώστα Κοκκινάκη

«Είμαι 46 στα 47, είμαι από τους μεγαλύτερους παίκτες πόλο. Νομίζω φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά», είπε αρχικά ο Κώστας Κοκκινάκης και συνέχισε λέγοντας για το Survivor, και την σχέση μεταξύ Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη:

«Το πώς δυο παίκτες του Survivor από διαφορετικές ομάδες ερωτευτήκαν, μου φαίνεται περίεργο. Στο δικό μας παιχνίδι δεν περνούσε από το μυαλό σου ο έρωτας», ενώ πρόσθεσε:

«Έτσι όπως πάνε το “Survivor all star” στο τέλος θα πάμε στο “παππούς star”», απάντησε ο ίδιος σχετικά με το αν θα αποφάσιζε να ξαναπάει στο Survivor, όταν γίνει η εκδοχή all star. Όταν κάποιος κλέψει για φαγητό τον καταλαβαίνω απόλυτα, το κάναμε κι εμείς στο Survivor».

Για την οικογένειά του και την προσωπική του ζωή, ο γνωστός αθλητής είπε: «Η κόρη μου είναι 20 στα 21, ένας πιο νέος μπαμπάς αντέχει περισσότερα πράγματα. Πάντα ήθελα να κάνω μικρός οικογένεια. Δεν είναι στα σχέδιά μας να αποκτήσουμε με την Χριστίνα παιδί. Η σύντροφός μου είναι αρκετά ώριμη, δε ζητάει να την πηγαίνω λούνα παρκ, η διαφορά μας είναι 22-23 χρόνια».

Για το αν θα πάρει μέρος σε κάποιο άλλο show, ο Κώστας Κοκκινάκης δήλωσε: «Σας κάνω άνθρωπος που θα μπορούσα να χορέψω; Στο κλαμπ αν με δουν θα νομίζουν ότι είμαι άγαλμα».

Αυτά είπε ο Κώστας Κοκκινάκης για την ομάδα των διάσημων στο Survivor 4

Ο Κώστας Κοκκινάκης είχε μιλήσει στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων δε δίστασε να «αδειάσει» την ομάδα των διάσημων που έχει μπει στο Survivor 4, ξεκαθαρίζοντας πως κάποιοι δεν πρόκειται να αντέξουν και θα ζητήσουν να φύγουν.

Ο πολίστας που αγαπήθηκε από το κοινό στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, εξήγησε πώς του φαίνεται που βλέπει ξανά το Survivor στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως αν γινόταν Survivor All Star θα πήγαινε για τα λεφτά.

Αναφερόμενος στους παίκτες που βρισκόντουσαν στο Survivor 4, ξεκαθάρισε πως δεν είναι τόσο δυνατοί, ειδικά οι παίκτες των διάσημων και πως σύντομα θα δούμε κάποια οικειοθελή αποχώρηση, όπως αυτή της Έλενας Λιλιοπούλου.

«Ζηλεύω λίγο γιατί σκέφτομαι πόσο ωραία περάσαμε εκεί αλλά και πόσο δύσκολα ήταν, ο κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό. Είναι εύκολο να κρίνεις τους άλλους ενώ το βλέπεις από τον καναπέ σου. Το να σκοτώσεις ένα καβουράκι για να το μοιραστούν 10 άτομα για τη γεύση, μου φάνηκε αστείο.

Τώρα στην αρχή πιστεύω κάποιοι δεν θα αντέξουν, μπορεί να φύγει κάποιος μόνος του, ίσως η Μαριπόζα που ήταν σαν άρρωστη. Οι διάσημοι ωστόσο μου φάνηκαν πιο αδύναμοι αλλά αυτό θα το δείξει η πορεία. Θα ήθελα να πάω στο All Star Survivor, αν πήγαινα θα το έκανα ξεκάθαρα για οικονομικούς λόγους. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στο Survivor Πανόραμα γιατί δεν μπορώ να μου λένε τι πρέπει να πω».