Παπαδόπουλος για Παππά: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του»

Όλα όσα αποκάλυψε μετά από την διαμάχη τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Παπαδόπουλος για Παππά: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του»

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open ο Κώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε μεταξύ άλλων για την πολυπόθητη διαμάχη με τον Αλέξη Παππά μετά από τις "αιχμηρές" δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό.

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου

«Κάθε μέρα ακούω και ένα καινούργιο όνομα για το Survivor και τρελαίνομαι. Ανυπομονώ να το δω. Στην καρδιά μου κάθε μέρα, το Survivor ανεβαίνει κι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Θα κάνει μεγάλο μπαμ, θα το δείτε. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάποιο γκεστ από παλιούς παίκτες στο Survivor, κανείς δεν ξέρει τι σκέφτεται ο Acun»

«Με τον Αλέξη Παππά έχουν λυθεί όλα. Εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Οι δικηγόροι μας έχουν μιλήσει και όλα είναι καλά, έχουν όλα ηρεμήσει».

"Θα ήθελα όταν βγει από το παιχνίδι να..." - Τα "μαζεύει" για τον Αλέξη Παππά

Σε μήνυση και αγωγή κατά του Κώστα Παπαδόπουλου προχώρησε πριν μερικές μέρες ο Αλέξης Παππάς, με αφορμή μερικές δηλώσεις του. Ωστόσο, ο πρώτος φαίνεται πως τώρα.. τα γυρνάει.

Μετά τους απαράδεκτους, συκοφαντικούς και αισχρούς, σκοπούμενους χαρακτηρισμούς του πρώην παίκτη του Survivor, Κώστα Παπαδόπουλου εις βάρος του εντολέα μου κ. Αλέξανδρου Παππά, ουδέν περιθώριο άφησε, πλην της προσφυγής στη Δικαιοσύνη με εντολή για κατάθεση μηνύσεως αλλά και προσφυγή ενώπιον και των Αστικών Δικαστηρίων» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο κ. Σούρλας στο protothema.gr.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε το πρωί της Πέμπτης (21/10) στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και τόνισε πως δεν έχει λάβει καμία μήνυση από τον Αλέξη Παππά.

«Οι δηλώσεις αυτές έγιναν σε ένα event που ήμουν και είχε κάμερες. Με ρώτησαν ποια είναι η άποψή μου για το Bachelor. Εγώ αναφέρθηκα για το Bachelor με αυτά τα λόγια. Με λάθος έκφραση. Πάνω στα όρια του χιούμορ φυσικά. Για τον ρόλο που έχει καλεστεί να παίξει σε αυτό το ριάλιτι. Αυτά τα λόγια μπερδευτήκανε. Εγώ τα είπα με χιούμορ. Όταν είδα πως πάει να βγει λάθος νόημα, τοποθετήθηκα πάνω σε αυτό.

Δήλωσα πως αναφερόμουν στον ρόλο που καλέστηκε να παίξει στο Bachelor. Πλάκα έκανα και όταν είπα πως ο Αλέξης Παππάς πήρε τριώροφο σπίτι με τα λεφτά του The Bachelor. Είδατε εσείς να παίρνει κάποιο ακίνητο. Θα ήθελα όταν βγει ο Αλέξης από το παιχνίδι, να δει όλα αυτά που έχουν γίνει, να με πάρει τηλέφωνο, να του εξηγήσω κι αν θεωρεί πως εγώ κάπου τον προσβάλλω, να του ζητήσω συγγνώμη αν θέλει» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.