Φουλ ερωτευμένη με τον Χταπόδια η Στέλλα Μιζεράκη - Οι απίστευτες φωτογραφίες τους

Δεν έχει μάτια για άλλον

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φουλ ερωτευμένη με τον Χταπόδια η Στέλλα Μιζεράκη - Οι απίστευτες φωτογραφίες τους

Η Στέλλα Μιζεράκη είναι φουλ ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον κωμικό «Dr Χταπόδια» και ζουν μαζί μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές τους.

Το ζευγάρι πέρασε μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων και φαίνεται από τις φωτογραφίες τους στα social media, να πέρασαν καταπληκτικά.

Την Πρωτοχρονιά η Στέλλα Μιζεράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες αγκαλιά με τον σύντροφό της.

«Χρόνια πολλά και καλή χρονια σε όλους! Να έχετε ανθρώπους στην ζωή σας που σας κάνουν να χαμογελάτε και να κάνετε και εσείς το ίδιο για αυτούς! Η οικογένεια και οι δικοί μας άνθρωποι είναι η περιουσία μας» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Να σημειώσουμε πως την συγκεκριμένη ανάρτηση δεν μπορεί να δει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καθώς όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, την έχει... μπλοκάρει.

Στέλλα Μιζεράκη Χταπόδιας σχέση

Στέλλα Μιζεράκη σύντροφος

Δόκτωρ Χταπόδιας: Η πραγματική του ταυτότητα και η σχέση του με την Στέλλα Μιζεράκη

Ο γνωστός κωμικός και youtuber, Δόκτωρ Χταπόδιας, μιλάει αποκλειστικά στην εκπομπή "Ευτυχείτε" και συγκεκριμένη στην Σοφία Μανουσακίδου. Αποκαλύπτει το πραγματικό του όνομα και την σχέση του με την Στέλλα Μιζεράκη.

Ο Χταπόδιας, ή αλλιώς Παντελής, που είναι το αληθινό του όνομα, συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου "Joker" με τον Αλέξη Γεωργούλη, στο οποίο παρενέβη τηλεφωνικά η σύντροφος του, Στέλλα.

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του "Power of Love" απάντησε: «Ναι είμαι η σχέση της Στέλλας Μιζεράκη. Φοβάμαι μην πω κάτι παραπάνω και με κυνηγάει στο σπίτι. Μένουμε μαζί. Τη γνώρισα στην καραντίνα. Κάνω δουλειές στο σπίτι»

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη:

«Τρελός» ο Χταπόδιας - Τι το απίστευτο έκανε για τα μάτια της Στέλλας Μιζεράκη;

Φουλ ερωτευμένοι είναι η Στέλλα Μιζεράκη και ο Χταπόδιας και το απέδειξαν με μια απίστευτη κίνηση. Για τα μάτια της νικήτριας του Power of love, ο Instagramer έκανε τατουάζ στο πόδι του το πρόσωπο της καλής του.

Την είδηση έκαναν γνωστή στο Πρωινό και συγκεκριμένα η Νάνσυ Παραδεισανού η οποία καθημερινά μας μεταφέρει τα νέα που κυκλοφορούν στα social media, αλλά και τα hot νέα της showbiz.

Χταπόδιας Στέλλα Μιζεράκη Τατουάζ

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, ο Χταπόδιας έκανε ένα μεγάλο τατουάζ στο πόδι του το πρόσωπο της Στέλλας Μιζεράκη, έπειτα από μόλις δυο μήνες που βρίσκονται σε σχέση.