Θρήνος για τους Then Jerico - Πέθανε ο Scott Taylor

Θλίψη στον κόσμο της μουσικής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για τους Then Jerico - Πέθανε ο Scott Taylor

Θρήνος στην μουσική σκηνή καθώς πέθανε ο Scott Taylor, ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας του συγκροτήματος Then Jerico που έκαναν σχετική ανάρτηση για τον χαμό του. Τι ανέφεραν στο ποστ τους στο Instagram;

Από καρκίνο πέθανε ο γνωστός κιθαρίστας που είχε διαγνωστεί πριν από περίπου δύο χρόνια ότι έπασχε από την επάρατη νόσο που είχε "χτυπήσει" τον εγκέφαλό του. Το συγκρότημα έκανε γνωστή την είδηση με μια συγκινητική ανάρτηση, στον λογαριασμό τους στο Instagram.

"Μόλις μάθαμε τα τραγικά νέα για τον χαμό του Scott. Ήταν άρρωστος εδώ και δυο χρόνια και πριν από λίγες εβδομάδες είχε μπει στο νοσοκομείο. Δεν προλάβαμε να τον αποχαιρετήσουμε. Στέλνουμε τα συλληπητήριά μας στην σύζυγό του, Miranda, και στις δυο κόρες του. Γελάσαμε και κλάψαμε μαζί. Θα μας λείπει για πάντα. Σε ευχαριστούμε για όλη την σπουδαία μουσική" έγραψαν χαρακτηριστικά στο ποστ που έκαναν.

Μπορείτε να δείτε και τις άλλες εικόνες πατώντας το βελάκι

Θρήνο είχαμε και στην Ελλάδα ωστόσο αφού πέθανε από κορωνοϊό ο Κώστας Σεργιάδης.

Εκτός από τον Scott Taylo των Then Jerico θρήνο έφερε και η είδηση ότι πέθανε ο Μπαλκάσαρ Γκονσάλες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ μία από τις εμβληματικότερες μορφές του μεξικανικού ποδοσφαίρου και της Τσίβας Γκουανταλαχάρα, ο Τομάς Μπαλκάσαρ Γκονσάλες, απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών. Τη θλιβερή είδηση έδωσαν στη δημοσιότητα, ο μεξικανικός σύλλογος και η Ομοσπονδία της χώρας, χωρίς να αναφέρουν τα αίτια θανάτου του εκλιπόντος.

Ο Γκονσάλες, έγραψε Ιστορία στην Τσίβας, όπου πέρασε ολόκληρη την καριέρα του στη δεκαετία του 1950, ενώ είχε 11 διεθνείς συμμετοχές και έξι γκολ με την εθνική ομάδα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε και στο Μουντιάλ του 1954.

Ο διάσημος Μεξικανός, ήταν παππούς του Τσιτσαρίτο Ερνάντες, ο οποίος πλέον, αγωνίζεται στις ΗΠΑ με τα «χρώματα» των Γκάλαξι του Λος Άντζελες. Θρήνος, επίσης, ξέσπασε στην χώρα μας με το θάνατο της Έλλης Βοζικιάδου.