Ο Γιάννης Σπαλιάρας, σε συνέντευξή του, ρωτήθηκε αν έπαιξε κάτι ερωτικό στο παιχνίδι με την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου. Η απάντηση του μοντέλου, όπως μεταφέρθηκε στο “Φτιάξε καφέ”, κυριολεκτικά αδειάζει την συμπαίκτρια του στους Μαχητές!

“Άντε καλέ! Το κοριτσάκι, απλά της έδωσα ένα φιλάκι! Εγώ τη θέλω τη γυναίκα να έχει και ένα τεκμήριο, η Ελισάβετ είναι χαμηλού κυβισμού!” μετέφερε η Ανθή Βούλγαρη, μέσες άκρες, τα λόγια του μοντέλου, ο οποίος δεν αποκλείεται να κατέβει σε δημοτικές ή και βουλευτικές εκλογές! Τα σχόλια, δικά σας… Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Πανικός στο «Φτιάξε καφέ»! Άνευ προηγουμένου σχόλια για τα…προσόντα του Γιάννη Σπαλιάρα και τα οπίσθια της Ζωής Τζάνη! (βίντεο)

Master Chef: Σοκαριστική αποχώρηση από το παιχνίδι! Έφυγε το μεγάλο φαβορί! (βίντεο)

Μόνο δάκρυα! Ας ξεφυλλίσουμε μαζί το περιοδικό του Κωνσταντίνου Βασάλου! Στο φινάλε…θα κλάψετε από τα γέλια!