Ο Θοδωρής Μισόκαλος, ο όμορφος αδερφός της παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη κάνει τις τις διακοπές του για το καλοκαίρι και τρελαίνει το Instagram με τις φωτογραφίες που ανεβάζει!

Στην τελευταία του φωτογραφία είπε να ακολουθήσει και αυτός την μόδα που επικρατεί φέτος στις παραλίες.

Για αυτό το λόγο όπως θα δείτε βρίσκεται δίπλα σε ένα ροζ φλαμίνγκο! Διαβάστε παρακάτω…

Ο Θοδωρής Μισόκαλος ως σχόλιο που συνοδεύει την φωτογραφία του έγραψε το εξής: “Εγώ και το πουλί τα λέμε εδώ”!

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Πανόραμα: «Ήταν άδικο!» Το ξέσπασμα της Βαλαβάνη για την κριτική που δέχτηκε για τα κιλά της! Η απάντηση της αθλιτικογράφου στο αν έχει σχέση…(Βίντεο)

Η νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τις διακοπές της- Η καλλίγραμμη σιλουέτα της αναστάτωσε το Instagram

Πανόραμα: «Μόνο μια φορά τρόμαξα, όταν…» Η μαμά του Κωνσταντίνου Βασάλου μιλά πρώτη φορά για τον γιο της! Όλα όσα αποκάλυψε…(Βίντεο)