Αυτές είναι οι 3 top τάσεις στα σανδάλια που βάζουν οι Γαλλίδες στη βαλίτσα των διακοπών τους

Ταιριάζουν με όλα summer looks και χαρίζουν αβίαστη κομψότητα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Αυτές είναι οι 3 top τάσεις στα σανδάλια που βάζουν οι Γαλλίδες στη βαλίτσα των διακοπών τους

Οι Γαλλίδες φημίζονται ως "ιέρειες" του στυλ και οι άψογες επιλογές που κάνουν στα εκλεπτυσμένα looks τους επεκτείνονται και στο "παιχνίδι" με τα παπούτσια τους. Καθώς οι θερμοκρασίες συνεχίζουν να αυξάνονται, τα fashion girls στους δρόμους του Παρισιού "αγκαλιάζουν" 3 top τάσεις στα σανδάλια που βάζουν στη βαλίτσα των διακοπών τους και εσύ θα τα ανακαλύψεις στις προτάσεις Oh! My Sandals, που αποτυπώνουν αβίαστα όλη τη μόδα της σεζόν.

Όλα τα σχέδια Oh! My Sandals συνδυάζουν άνεση και στυλ, που πάνε χέρι-χέρι στα πιο stylish σανδάλια του καλοκαιριού, για να τα φοράς το ίδιο καλά στην παραλία αλλά και στο street style. Aν λοιπόν είσαι κι εσύ μία ακόμα "θαυμάστρια" του γαλλικού στυλ και θέλεις να ντύνεσαι σαν Παριζιάνα, δες τις 3 τάσεις στις οποίες "ορκίζονται" φέτος οι Γαλλίδες και απόκτησε τα δικά σου αγαπημένα σχέδια.

Αυτές είναι οι 3 top τάσεις στα σανδάλια που βάζουν οι Γαλλίδες στη βαλίτσα των διακοπών τους

Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις πολλά για τις Γαλλίδες, αφού η σχέση τους με τη μόδα και το στυλ είναι διάσημη ανά τον κόσμο και τα elegant σύνολά τους "κοπιάρονται" αβίαστα από τα πλήρως ενημερωμένα κορίτσια της μόδας. Τα καλοκαιρινά σανδάλια είναι αυτά που φοράνε στο repeat και επιζητούν να συνδυάζουν άνεση και κομψότητα, χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στο στυλ τους.

Κι αν εσύ νομίζεις ότι είναι δύσκολο να τις μιμηθείς δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στις προτάσεις της Oh! My Sandals, για να καταλάβεις ότι φέτος το καλοκαίρι αυτά τα σανδάλια θα γίνουν απαραίτητα στις διακοπές σου, οπότε φτιάξε βαλίτσα επιλέγοντας τις 3 top τάσεις.

Classic design

πέδιλα  ontrade.gr

To κλασικό έχει αξία στο χρηματιστήριο της μόδας όσα χρόνια κι αν περάσουν. Οι Γαλλίδες επιλέγουν σανδάλια που θα φοράνε για χρόνια, ποντάροντας στην κομψότητα και τη φινέτσα τους. Flats, με λίγο τακουνάκι αλλά και flatforms είναι top-choice για τις διακοπές, για να τα φορέσεις από το beach bar μέχρι την βραδινή σου έξοδο για ποτό.

Ταιριάζουν τέλεια: Με τζιν σορτσάκια.

flatforms  ontrade.gr

ταμπά πέδιλα ontrade.gr

μεταλλιζέ πέδιλα ontrade.gr

καφέ πέδιλα ontrade.gr

δίχρωμα πέδιλα ontrade.gr

Black magic

μαύρα πέδιλα ontrade.gr

Είναι η πιο safe επιλογή όταν μιλάμε για καλοκαιρινά σανδάλια. Ταιριάζουν με όλα τα στυλ και δεν θα δυσκολευτείς να τα συνδυάσεις το ίδιο καλά με μοντέρνα σύνολα αλλά και με κλασικά outfits. Και το σημαντικότερο; Θα σου χαρίσουν έξτρα πόντους στυλ όπου κι αν δώσεις το "παρών".

Ταιριάζουν τέλεια: Με λινά φορέματα.

μαύρα πέδιλα ontrade.gr

πλατφόρμες μαύρες ontrade.gr

πέδιλα μαύρα ontrade.gr

πέδιλα  ontrade.gr

sandals ontrade.gr

Metallic touch

πέδιλα  ontrade.gr

Με το σοκολατί χρώμα που θα πάρεις στις διακοπές ένα ζευγάρι μεταλλιζέ σανδάλια θα το αναδείξει ακόμα περισσότερο, χαρίζοντάς σου επιπλέον λάμψη. Άλλωστε είναι το ιδανικό παπούτσι για να μεταμορφώσεις εύκολα μια sporty εμφάνιση σε athleisure και να πας από τη βόλτα στη βραδινή διασκέδαση.

Ταιριάζουν τέλεια: Με denim mini φούστες.

πέδιλα  ontrade.gr

πέδιλα  ontrade.gr

πέδιλα με τακούνι ontrade.gr

platforms ontrade.gr

flatforms  ontrade.gr

Bonus extra

Για τις νυχτερινές βόλτες σου στα κυκλαδίτικα νησιά επένδυσε σε ένα λαμπερό flat ζευγάρι σανδάλια Oh! My Sandals σε κλασικό σχέδιο και με metallic υφή.Είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μοντέρνα looks με slip dress ή ful, skirts αλλά και ρετρό σύνολα με κάπρι παντελόνια.

metallic καφέ πέδιλα ontrade.gr

Αν πάλι θέλεις να βάλεις μια μοντέρνα πινελιά σε ένα λινό λευκό σετ, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα ζευγάρι πέδιλα Oh! My Sandals που συνδυάζουν το κλασικό μαύρο με τις μεταλλικές λάμψεις, σε ένα μοδάτο σχέδιο που θα κάνει fashion statement στα πόδια σου! Το είδαμε στη φωτογράφιση του youweekly.gr, ανάμεσα στις τάσεις του φετινού καλοκαιριού για να βάλεις στη βαλίτσα σου και σου το προτείνουμε!

μαύρα πέδιλα ontrade.gr

Info