6 κόλπα στο στυλ που εφαρμόζουν οι Γαλλίδες για να δείχνουν κομψές

Γνωρίζουν από μόδα και πετυχαίνουν αβίαστη κομψότητα στα looks τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Οι Γαλλίδες, το ξέρουμε καλά, έχουν τη φήμη ότι είναι οι πιο στυλάτες γυναίκες της Ευρώπης, δημιουργώντας αψεγάδιαστες εμφανίσεις - και όχι μόνο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και στο street style, αλλά και στην καθημερινότητά τους, ειδικά τώρα το καλοκαίρι τα σύνολά τους είναι ταυτόχρονα φρέσκα και δροσερά.

Η επιτυχία τους στηρίζεται στο γεγονός ότι επιλέγουν μινιμαλιστικές διαδρομές στο styling, συνδυάζοντας τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους με τις τάσεις κάθε σεζόν, πετυχαίνοντας αβίαστα κομψά σύνολα. Στο ντύσιμό τους υπάρχουν αρκετά κλασικά στοιχεία, όπως μάξι φορέματα, λινά σετ και μαντίλια, με το στυλιστικό αποτέλεσμα να είναι ενημερωμένο και υπέρκομψο.

Ωστόσο, πάντα επιλέγουν συγκεκριμένα κομμάτια που φοράνε, προκειμένου να αναδείξουν την κομψότητά τους και ταυτόχρονα την εκλεπτυσμένη τους αίσθηση. Αυτήν τη φορά εμείς εστιάζουμε σε 6 κόλπα στο στυλ που εφαρμόζουν οι Γαλλίδες και παρακολουθούμε πώς αυτά τις βοηθούν να πετύχουν τα πιο κομψά summer outfits.

6 κόλπα στο στυλ που εφαρμόζουν οι Γαλλίδες για να δείχνουν κομψές

Εμπριμέ


Αποπνέουν κομψότητα και συνδυάζονται τέλεια με τη ρομαντική ατμόσφαιρα της Γαλλίας. Με τεράστια κλωστοϋφαντουργική ιστορία η Γαλλία, οι Παριζιάνες θέλουν να αποτελούν μέρος αυτής, επιλέγοντας ρομαντικά φλοράλ αλλά και tromp l' oeil, που αυτόματα δείχνουν μια εμφάνιση σικάτη. Τα παλ χρώματα επιβάλλονται για μια πολυτελή εικόνα στο ντύσιμο.

Λευκά sundresses


Τα λευκά sundresses είναι τέλεια φορέματα για να φορέσεις τις ζεστές μέρες στη Νότια Γαλλία. Είναι διαχρονικά, απλά και αιχμαλωτίζουν την ουσία του french chic, προσφέροντας άνεση και στυλ. Είναι η πιο safe επιλογή ότι θέλεις να είσαι έτοιμη σε 10 λεπτά, χωρίς εκπτώσεις στο στυλ σου.

Τwin sets με σορτς


Αποπνέουν εκλεπτυσμένη αισθητική και φινέτσα, ενώ η χαλαρή τους εμφάνιση είναι ιδανική για βόλτες στην πόλη. Επιπλέον χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια έχεις ένα "έτοιμο" σύνολο, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Προτίμησε λινά κομμάτια, για να αναδειξεις το quiet luxury style.

Kλασικά flats


Δεν λείπουν από την καλοκαιρινή τους γκαρνταρόμπα. Σε κλασικό και διαχρονικό σχέδιο και χρώμα, τα φοράνε το ίδιο καλά με σορτσάκι αλλά και με μάξι slip φορέματα. Όσες τάσεις κι αν επιλέξουν στα παπούτσια, ποτέ δεν ξεχνάνε τα all-time classic σανδάλια του καλοκαιριού.

Μεταλλικά γυαλιά ηλίου


Προσθέτοντας μια vintage πινελιά στην εμφάνισή τους, τα μεταλλικά γυαλιά ηλίου με χρυσαφί σκελετό δημιουργούν μια ρετρό και σοφιστικέ αίσθηση που θυμίζει κλασικές εικόνες του γαλλικού κινηματογράφου. Η διακριτική τους γοητεία παρέχει έναν... υπαινιγμό πολυτέλειας αλλά και τέλεια εξισορρόπηση στυλ και πρακτικότητας.

Structured bags


Αναδεικνύουν κάθε ρούχο με τον κομψό σχεδιασμό τους. Η διαχρονική τους γοητεία εξασφαλίζει ότι θα βάλουν μια νότα παριζιάνικης κομψότητας στα casual look σου, ενώ η κομψότητα και η ευελιξία τους επιτρέπει να συνδυαστούν με οποιοδήποτε σύνολο από το πρωί ως το βράδυ.