Με ένα παντελόνι: 6 easy looks για να φοράς από Δευτέρα

Για να εμπνευστείς για την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Δεν ξέρω αν αγαπάς τα παντελόνια το καλοκαίρι, αφού 6 καλοκαιρινά κομμάτια είναι πολύ βολικά και κομψά ταυτόχρονα και θα τα φορέσεις αντί του τζιν, ή αν είσαι οπαδός των φορεμάτων ή μιας χαλαρής φούστας, αλλά υπάρχουν τόσο στυλάτα σύνολα που μπορείς να φτιάξεις με ένα μόνο παντελόνι, που σίγουρα θα γινει fan.

Τα κορίτσια της μόδας δίνουν έμπνευση σε όλες μας για να δημιουργήσουμε άνετα και φινετσάτα outfits, και πιο συγκεκριμένα 6 υπέροχες ιδέες styling για easy looks, που θα εμπλουτίσουν την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, για να φοράς από Δευτέρα.

Με ένα παντελόνι: 6 easy looks για να φοράς από Δευτέρα

Comfort zone


Φαρδύ και χαλαρό, ένα oversized παντελόνι δεν πρέπει να απουσιάζει από την ντουλάπα σου. Θα το συνδυάσεις με απλά μπλουζάκια και flats για μια χαλαρή εμφάνιση στους δρόμους της πόλης. Πόνταρε σε ένα φωτεινό χρώμα, για να μην είναι "αδιάφορο" το look.

Easy chic


Τα κάπρι περνούν μεγάλες στιγμές αυτό το καλοκαίρι και ένα στενό μαύρο, που θα συνδυάσεις με ένα κομψό blazer, θα σε κάνει να νιώσεις ταυρόχρονα φινετσάτη και πολύ μοντέρνα.

Statement casual


Τα εντυπωσιακά παντελόνια είναι must-have, για να κάνεις δήλωση μόδας ακόμα και με το πιο απλό ντύσιμο. Προτίμησε ασπρόμαυρα μοτίβα και κινήσου σε minimal διαδρομή σε παπούτσια και αξεσουάρ για να κάνεις εντύπωση!

All time classic


Τα tailored παντελόνια σε μπεζ χρώμα είναι η πιο βολική πρόταση για να δημιουργήσεις μια safe εμφάνιση είτε πας στη δουλειά είτε βγεις βόλτα το βράδυ. Ταιριάζουν με πολλά μπλουζάκια αλλά με ένα ριγέ γαλάζιο πουκάμισο δεν θα περάσεις απαρατήρητη.

Beach ready


Ένα μαύρο λινό παντελόνι σε χαλαρή γραμμή είναι ιδανικό όχι μόνο για την πόλη αλλά και για να το φορέσεις στην παραλία με το μαγιό σου. Συνδύασέ το με κόκκινες σαγιονάρες και ένα crop top και είσαι έτοιμη να βρεθείς σε χρόνο dt από την άμμο στο... cafe με τις φίλες σου.

90s vibes


Τα cargo παντελόνια εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '90 είναι άνετα και ευέλικτα στο styling. Προτίμησε να τα συνδυάσεις με στενά μπλουζάκια, για μια πιο κομψή εικόνα και τόνισε τον ρετρό χαρακτήρα τους με ένα στράπλες τοπ.