Zara Trends: Οι εσπαντρίγιες που θα φοράς στις διακοπές - 7 στυλ για να διαλέξεις

Θα έχουν ξεπουλήσει μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Εάν δεν μπορείς να συμβιβαστείς με ένα παπούτσι που δεν σου χαρίζει ταυτόχρονα άνεση και στυλ, περπατώντας τουλάχιστον 10.000 βήματα χωρίς δυσκολία, τότε το καλοκαίρι το μόνο που χρειάζεσαι είναι στυλάτες εσπαντρίγιες, που ταιριάζουν με όλα τα στυλ και μαζί τους θα δημιουργήσεις casualwear looks αλλά και elegant εμφανίσεις.

Οπότε επικεντρώσου σε αυτό το στυλ παπουτσιών, που φοριέται non stop στις διακοπές αλλά και όλο το καλοκαίρι. Γιατί ποια δεν λατρεύει τις εσπαντρίγιες όταν ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει; Τις φοράει η Anna Wintour σε σχεδόν εβδομαδιαία βάση και επίσης η Kate Middleton, οπότε καταλαβαίνεις ότι αυτό το στυλ παπουτσιού είναι τέλειο για κάθε κομψή γυναίκα που φλερτάρει επίσης με την ιδέα να περπατάει άνετα από το πρωί ως το βράδυ.


Έτσι για να σε διευκολύνω σου βρήκα στο Zara 7 διαφορετικά στυλ εσπαντρίγιες, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στις εμφανίσεις σου, απολαμβάνοντας την άνεση αλλά και τη φινέτσα που προσφέρουν σε κάθε ντύσιμο. Λόγοι γι τους οποίους θα έχουν ξεπουλήσει μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο.

7 στυλ εσπαντρίγιες Zara για να φοράς όλο το καλοκαίρι

Οι εσπαντρίγιες πάντα μας θυμίζουν καλοκαίρι, ξεγνοιασιά, και διακοπές σε νησί! Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι, διεκδικώντας μια θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Ανεπιτήδευτα κομψές, ταιριάζουν σε κάθε πρωινή και βραδινή εμφάνιση, ενώ συμπληρώνουν ιδανικά και τα βραδινά σύνολα.

Το ατού τους; Είναι άνετες και δεν θα σε ταλαιπωρησουν στο περπάτημα. Διάλεξε ένα από τα 7 σχέδια Zara που σου προτείνω, για cool & stylish looks.

Top choice

δίχρωμες εσπαντρίγιες

Mαύρες δετές, €22,99 - Θα τις βρεις εδώ

μαύρες πλατφόρμες

Δίχρωμες, €29,95 - Θα τις βρεις εδώ

σατέν εσπαντρίγιες

Σατέν, €39,95 - Θα τις βρεις εδώ

πλεκτές εσπαντρίγιες

Πλεκτή, €49,95 - Θα τις βρεις εδώ

μαύρες lace up εσπαντρίγιες

Με τετράγωνη μύτη, €22,99 - Θα τις βρεις εδώ

εσπαντρίγιες με λουράκια

Με λουράκια, €29,95 - Θα τις βρεις εδώ

εσπαντρίγιες δίχτυ

Με δίχτυ, €39,95 - Θα τις βρεις εδώ