Πέντε καλοκαιρινά must have αξεσουάρ για καθηλωτικές εμφανίσεις στο νησί

Αν θέλεις να είσαι άνετη και στιλάτη όλο το καλοκαίρι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, αυτά είναι τα must have αξεσουάρ που χρειάζεσαι.

Ελένη Ιωσηφίδου
Junior Beauty & Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Μια ανάσα πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού ψάχνουμε όλοι έμπνευση για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις στο νησί. Το task είναι να παραμείνουμε άνετες αλλά και στιλάτες χωρίς να χρειαστεί να κουβαλήσουμε μαζί μας ολόκληρη τη γκαρνταρόμπα μας.

Για να το πετύχουμε, θα χρειαστούμε ορισμένα must have καλοκαιρινά κομμάτια που αν συνδυαστούν σωστά μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε outfit για να μην περάσεις ούτε στιγμή απαρατήρητη.

(δείτε επίσης τα ψηλοτάκουνα που έχουν την προσοχή μας αυτό το καλοκαίρι)

Τα must have αξεσουάρ του καλοκαιριού

Ψάθινο καπέλο

Είναι σούπερ στιλάτο, ταιριάζει απόλυτο με το vibe του νησιού, σε προστατεύει απο τον ήλιο και είναι το must have αξεσουάρ του καλοκαιριού. Τα ξάθινα καπέλα πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο στα νησιά και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν να το κάνουν, αφού πέρα από chic είναι και άκρως απαραίτητα.

Παρεό

Τα παρεό είναι απαραίτητα για τις καλοκαιρινές διακοπές γιατί μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, στην παραλία ή τη βόλτα. Επίλεξε έντονα σχέδια και χρώματα για τα πρωινά beach outfits και μονόχρωμα κομψά σχέδια για τις βραδινές σου βόλτες. Συνδύασέ τα με σανδάλια ή πλατφόρμες και το αγαπημένο σου μαγιό ή ένα plain tank top.


Basket bag

Οι τσάντες του καλοκαιριού μαρτυρούν την ανεμελιά που το συνοδεύει, είναι μικρές, σε σχήμα που θυμίζει καλάθι και συνήθως χωράνε τα απολύτως απαραίτητα. Όλα τα it girls στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αγαπούν τις basket bags και δεν υπάρχει καλοκαίρι που να τις αποχωρίζονται.


Statement γυαλιά ηλίου

Άλλο ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει απο καμία τσάντα είναι τα γυαλιά ηλίου, τόσο γιατί ολοκληρώνουν κάθε outfit όσο και γιατί προστατεύουν το πιο ευαίσθητο σημείο του προσώπου μας, τα μάτια. Διάλεξε ιδιαίτερα, μεγάλα και εκκεντρικά σχέδια και σχήματα για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον.


Αξεσουάρ για τα μαλλιά

Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά όπως scrunchies, φιόγκοι, hair clips και μαντήλια θα σε βοηθήσουν να φαίνεσαι πάντα περιποιημένη χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας θερμότητα. Επιπλέον, είναι η καλύτερη επιλογή για τα πρωινά που περνάς στη θάλασσα ή για το εστιατόριο μετά τις βουτιές.