Αυτές οι 5 τάσεις θα κυριαρχήσουν στα σανδάλια του καλοκαιριού - Αγόρασέ τα πρώτη

Είναι must-have στις εμφανίσεις σου στην πόλη αλλά και στην παραλία

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Αυτές οι 5 τάσεις θα κυριαρχήσουν στα σανδάλια του καλοκαιριού - Αγόρασέ τα πρώτη

It's sandal season κορίτσια και έφτασε αυτή η μαγική στιγμή για να τη γιορτάσετε, απολαμβάνοντας ένα στυλάτο και σούπερ trendy ζευγάρι σανδάλια Oh! My Sandals, που εύκολα θα απογειώσει τις all-day καλοκαιρινές εμφανίσεις είτε στην πόλη είτε στη θάλασσα.

Τα πιο κομψά σανδάλια Oh! My Sandals είναι must-have στις τάσεις των τελευταίων ετών, παρουσιάζοντας σχέδια και χρώματα που πρωταγωνιστούν στις επιλογές των πιο κομψών fashionistas.

Από flat sandals με ιδιαίτερα λουράκια μέχρι flatform και platforms στα πιο hot color trends του καλοκαιριού, στην πλούσια συλλογή Oh! My Sandals θα βρεις αυτά που ταιριάζουν στο στυλ σου - και θα κάνουν δήλωση μόδας σε κάθε σου έξοδο.

sandals ontrade.gr

Εστίασε σε 5 βασικές τάσεις στα χρώματα, που βλέπεις ήδη όλο και περισσότερο στα προφίλ των πιο ενημερωμένων trendsetters στο Instagram και αναζητούν διακαώς τα κορίτσια της μόδας αυτήν τη στιγμή, και διάλεξε τα πολυαγαπημένα σανδάλια Oh!My Sandals, που είναι τα πιο φινετσάτα για το καλοκαίρι του 2024.

Αυτές οι 5 τάσεις θα κυριαρχήσουν στα σανδάλια του καλοκαιριού

Μπορεί να έχεις ήδη τακτοποιήσει τα καλοκαιρινά σου ταξιδιωτικά σχέδια, αλλά τι γίνεται με την γκαρνταρόμπα σου; Και φυσικά δεν θα μπορούσες να χαρίσεις καλύτερο καλοκαιρινό... mood στην ντουλάπα σου χωρίς να σκεφτείς ένα ζευγάρι σανδάλια Oh! My Sandals.

σανδάλια ontrade.gr

Τώρα που ο ζεστός καιρός είναι στο φόρτε του, σίγουρα έχεις μια συνολική εικόνα για το στυλ και το χρώμα που σε ενδιαφέρει να εστιάσεις αυτήν τη σεζόν. Άλλωστε, κάθε ντουλάπα πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι μοδάτα, άνετα και στυλάτα σανδάλια Oh! My Sandals και εσύ δεν έχεις παρά να βάλεις στη λίστα των καλοκαιρινών σου αγορών τα πιο it-sandals, έτσι όπως ξεχωρίζουν μέσα από τα 5 κυρίαρχα color trends του καλοκαιριού που θα δεις στη συνέχεια.

Metallic

metallic πέδιλα ontrade.gr

Tip: Το silver metallic είναι No1 τάση του φετινού καλοκαιριού και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι θα αναδείξει το μαύρισμά σου καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο χρώμα, ενώ φοριέται το ίδιο καλά πρωί και βράδυ. Φόρεσέ τα με λινά σύνολα αλλά και με το τζιν σου, αναβαθμίζοντας ακόμα και το πιο minimal summer style.

ασημί  ontrade.gr

πέδιλα  ontrade.gr

πλατφορμες  ontrade.gr

μεταλλιζέ πέδιλα ontrade.gr

Λευκά

λευκά σανδάλια ontrade.gr

Tip: Μέχρι φέτος ήταν το πιο "παρεξηγημένο" χρώμα στα καλοκαιρινά σανδάλια. Χάρη στα κορίτσια της μόδας στο street style αλλά και στα εντυπωσιακά σανδάλια Oh! My Sandals αναβαθμίστηκε και πλέον έχει γίνει το αγαπημένο του καλοκαιριού. Δημιούργησε total white looks, για έξτρα φινέτσα στην εμφάνισή σου, ή κάνε κοντράστ με κόκκινο ή μαύρο στις εμφανίσεις σου.

λευκά φλατ  ontrade.gr

λευκά πέδιλα ontrade.gr

λευκές πλατφόρμες  ontrade.gr

Καφέ

καφέ πέδιλα  ontrade.gr

Tip: Είναι αυτό το χρώμα στα σανδάλια που όσα χρόνια κι αν περάσουν ποτέ δεν θα φύγει από τη μόδα, βάζοντας στο περιθώριο ακόμα και τα πιο top shoe trends της σεζόν. Ένα ζευγάρι καφέ σανδάλια θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όποιο κι αν είναι το στυλ σου, αφού πάει με όλα. Ειδικά μια πλατφόρμα θα αναδείξει ένα ρετρό look με καμπάνα παντελόνι, αλλά και το boho στυλ σου με μια μάξι λευκή φούστα.

καφέ φλατ ontrade.gr

καφέ πλατφόρμες  ontrade.gr

καφέ πέδιλα  ontrade.gr

καφέ πλατφόρμες  ontrade.gr

Μαύρα

μαύρα πέδιλα ontrade.gr

Tip: Μπορεί να σου φαίνεται "συνηθισμένο" χρώμα και όχι τόσο "προτιμητέο" για το καλοκαίρι, αλλά μόλις δεις τα σχέδια Oh! My Sandals θα αλλάξεις σίγουρα γνώμη. Προτίμησε ένα ζευγάρι με μεταλλικές λεπτομέρειες, για να φωτίσεις τα summer looks σου αλλά και για να τονίσεις το quiet luxury style στις φετινές καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

μαύρα πέδιλα ontrade.gr

μαύρες flarforms ontrade.gr

μαύρα πέδιλα ontrade.gr

μαύρες πλατφόρμες ontrade.gr

Bonus extra

σανδάλια ontrade.gr

Μόλις έκανες τη σωστή επιλογή, βάζοντας στη βαλίτσα των διακοπών σου τα πιο sylish σανδάλια Oh! My Sandals. Θέλεις να σου αποκαλύψω ένα ακόμα μυστικό; Πώς θα κάνεις τη διαφορά με το look σου στην πόλη ή την παραλία;

δίχρωμη πλατφόρμα ontrade.gr

Με ένα σανδάλι που συνδυάζει διαφορετικά χρώματα και θα κάνει εύκολα fashion statement στις all-day εξόδους σου. Η ιδέα είναι να το φορέσεις με μονοχρωμία στο σύνολό σου, για να το αφήσεις να λειτουργήσει σαν κόσμημα στα πόδια σου!

Info