Puffy sandals: Η πρωτότυπη τάση στα σανδάλια του φετινού καλοκαιριού

Οι κανόνες παραβιάζονται από αυτούς που γνωρίζουν από μόδα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Αυτό το καλοκαίρι είναι η εποχή κατά την οποία οι καθιερωμένοι κανόνες μόδας παραβιάζονται από τα fashion girls που γνωρίζουν περισσότερα. Σαγιονάρες για να πάτε στο γραφείο; Ναι! Σανδάλια με κάλτσες; Επίσης. Οπότε δεν κάνει καμία ενυπωση το γεγονός ότι ένα ζευγάρι "άβολα" και "άκομψα" σανδάλια κάνουν την επανάστασή τους και προσγειώνονται στα πόδια μας.

Τα puffy sandals ήρθαν για να σπάσουν τους κανόνες και να καθιερωθούν ως τα πιο πρωτότυπα και διασκεδαστικά παπούτσια αυτό το καλοκαίρι. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια μεγάλη γκάμα σχεδίων στα flat σανδάλια, αλλά μια σιλουέτα δείχνει να γίνεται η αγαπημένη των κοριτσιών της μόδας.


Puffy sandals: Η πρωτότυπη τάση στα σανδάλια του φετινού καλοκαιριού

Τα puffy sandals καταφέρνουν να συλλάβουν την ανάγκη για επανεφεύρεση, που έχει εγγενώς η μόδα και δεν είναι η πρώτη φορά που το ιδιαίτερο φουσκωμένο σχήμα τους εμφανίζεται ανάμεσα στις τάσεις. Πριν από λίγους μήνες, τα puff γυαλιά ηλίου έγιναν viral στο street style στην Κοπεγχάγη και τώρα έφτασε η σειρά για τα σανδάλια με παρόμοιο στυλ.


Μπορείς να κινηθείς σε κλασικά μονοπάτια, επιλέγοτας ουδέτερα χρώματα ή να κάνεις τη διαφορά με ένα ζευγάρι χρωματιστά, σε πράσινο, κίτρινο, γαλάζιο ή και κόκκινο. Στην περίπτωση αυτή θα τονίσουν την εμφάνισή σου, γι΄αυτό φρόντισε το υπόλοιπο look να μην είναι ιδιαίτερα εκκεντρικό.

Ο φουσκωτός, φουτουριστικός σχεδιασμός τους κάνει τα σανδάλια αυτά να τραβούν την προσοχή, αναδεικνύοντας και την πιο minimal εμφάνιση, από ένα απλό φόρεμα μέχρι ένα κάπρι παντελόνι ή ένα barell τζιν. Τολμάς;