Ψηλοτάκουνα ή flats; Αυτά τα πέδιλα είναι η τάση και δεν χρειάζεται να περιμένεις το καλοκαίρι για να τα φορέσεις

Θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τα all-day looks σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Ψηλοτάκουνα ή flats; Αυτά τα πέδιλα είναι η τάση και δεν χρειάζεται να περιμένεις το καλοκαίρι για να τα φορέσεις

Έφτασε επιτέλους αυτή η μαγική στιγμή που θα δείξεις το πεντικιούρ σου και θα βάλεις στην άκρη τα χειμωνιάτικα παπούτσια. Τι χρειάζεσαι λοιπόν για να δημιουργήσεις τα πιο μοδάτα σύνολα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις; Ψηλοτάκουνα και flat πέδιλα Oh! My Sandals που ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά σου looks και θα απογειώσουν το στυλ σου.

Είτε ποντάρεις, λοιπόν, στην άνεση είτε είσαι κορίτσι που αγαπάς τα high heels, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στην πλούσια ολοκαίνουργια συλλογή Oh! My Sandals, που θα σε κερδίσει με την πρώτη ματιά. Πλατφόρμες για να συνδυάσεις με τα μάξι φορέματά σου αλλά και flat σανδάλια για να δημιουργήσεις stylish all-day looks θα σου χαρίσουν αυτόματα μια φρέσκια εικόνα, χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να μπει το καλοκαίρι (και επίσημα, εννοώ)!


Όλες οι προτάσεις Oh! My Sandals έρχονται απευθείας από τα trends της σεζόν και φυσικά... προσγειώνονται στα πόδια σου και κάνουν τα βήματά σου να ξεχωρίζουν. Στα highlights σημείωσε ότι όλα τα σχέδια Oh! My Sandals προσφέρουν ελαστικές και comfort σόλες που εξασφαλίζουν άνεση σε κάθε σου βήμα - πέρα από τη φινέτσα και την upper αισθητική.

Η ολοκαίνουργια συλλογή Oh! My Sandals είναι must-have του καλοκαιριού

"Αν δώσεις σε ένα κορίτσι τα σωστά παπούτσια, μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο", έλεγε η αείμνηστη Μέριλιν Μονρόε, για να συμπληρώσουμε εδώ πως επιλέγοντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ή flats Οh! My Sandals θα κατακτήσεις... όλα τα βλέμματα, με την εμφάνισή σου να αντιγράφεται αυτόματα - για καλό σκοπό!

πέδιλα ontrade.gr

Γιατί πώς θα αντισταθεί κάποιος στις ψηλοτάκουνες πλατφόρμες, που θα χαρίσουν... ένδοξες στυλιστικές στιγμές στο πέρασμά σου; Τα trending παπούτσια της σεζόν είναι sky-high, επειδή είναι βολικές αλλά κυρίως εντυπωσιακές, πάνε τέλεια με τζιν αλλά και με μακριά φορέματα, χαρίζοντας ύψος, ενώ με μίνι φορέματα και σορτσάκια θα αναβιώσεις τα 70s.

Όσο για τα αγαπημένα μας flat σανδάλια, ακόμα και τα πιο minimal looks που θα επιλέξεις θα γίνουν... ανάρπαστα, αφού τα άριστα υλικά, το ιδιαίτερο design και φυσικά η άνεσή τους, είναι ασυναγώνιστα - και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στα σύνολά σου, που θα δείξουν πιο στυλάτα επάνω σου!

metallic πέδιλα ontrade.gr

Συμπέρασμα; Τα ψηλοτάκουνα ή flats Oh! My Sandals είναι ιδανικά για το γραφείο αλλά και τη βόλτα σου, είναι σταθερά στο περπάτημα και -το σημαντικότερο- θα χαρίσουν έξτρα πόντους στυλ στο look σου, ενώ φρόντισε να κάνει χώρο στη βαλίτσα των διακοπών. σου!

Ψηλοτάκουνα και flats πέδιλα Oh! My Sandals για να τα φορέσεις από τώρα

metallic platform ontrade.gr

μαύρα τσόκαρα ontrade.gr

καφέ πλατφόρμες  ontrade.gr

καφέ πέδιλα  ontrade.gr

μαύρα πέδιλα  ontrade.gr

χρυσά σανδάλια  ontrade.gr

καφέ πέδιλα  ontrade.gr

χρυσαφί σανδάλια  ontrade.gr

Info