Τι φόρεσαν Τσιμτσιλή, Μελέτη και Χατζίδου στην πρεμιέρα της πρωινής ζώνης, τη Δευτέρα 05/09;

Πως εμφανίστηκαν οι όμορφες παρουσιάστριες;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Τι φόρεσαν Τσιμτσιλή, Μελέτη και Χατζίδου στην πρεμιέρα της πρωινής ζώνης, τη Δευτέρα 05/09;

Ανανεωμένες φάνηκαν οι παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης στην πρεμιέρα για τη νέα σεζόν, σήμερα Δευτέρα 05/09/2022. Όλες είναι πολύ εντυπωσιακές και στιλάτες. Πάμε να δούμε τι φόρεσαν στην πρώτη τους εκπομπή η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελεονώρα Μελέτη και η Ελένη Χατζίδου.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Πως εμφανίστηκαν οι παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης

Σταματίνα Τσιμτσιλή

H Σταματίνα, στην εκπομπή Happy Day, η οποία ξεκινάει 07:45 στον Alpha, εμφανίστηκε με ένα πανέμορφο, midi, λευκό φόρεμα, σε στενή γραμμή. To συνδύασε πολύ σωστά με υπέροχα μεταλλιζέ mules. Τα μαλλιά της επέλεξε να τα αφήσει λιτά, κάτω.

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα, στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η οποία ξεκινάει στις 08:00 στο Mega, επέλεξε ένα πολύ girly, midi floral φόρεμα, σε φούξια χρώμα, με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς. Το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και μαύρη λεπτή ζώνη. Τα μαλλιά της τα άφησε κάτω, σε wavy look.

Δες εδώ πως είχαν κλείσει την εκπομπή τους τον Ιούλιο, οι παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών. Κάποιες ήταν καλοντυμένες... κάποιες όχι και τόσο.

Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη, στην εκπομπή Breakfast at Star, η οποία ξεκινάει στις 8:45, στο Star, εντυπωσίασε με ένα εμπριμέ, αέρινο, mini φόρεμα, σε φούξια με λευκό χρώμα, το οποίο συνδύασε με μωβ ψηλοτάκουνα πέδιλα. Τα μαλλιά της τα άφησε κάτω, με χαλαρές μπούκλες και πλαϊνή χωρίστρα.

Πηγές εξωτερικών φωτογραφιών: Instagram - @stam_tsimtsili, @nonoram, @eleni.hatzidou