Ο Τάσος Δούσης συμβουλεύει: Ταξιδεύεις πρώτη φορά εκτός Ελλάδος; Σε αυτή την χώρα πρέπει να πας!

Βρίσκεται μόλις δυο ώρες μακριά από την δική μας και μπορείς να πας και οδικώς

Ο Τάσος Δούσης συμβουλεύει: Ταξιδεύεις πρώτη φορά εκτός Ελλάδος; Σε αυτή την χώρα πρέπει να πας!

Ο Τάσος Δούσης έχει ταξιδέψει σχεδόν σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει τα ταξίδια με τις Εικόνες είναι ο πλέον ειδικός για ταξιδιωτικές συμβουλές! Από μικρά tips που θα διευκολύνουν το ταξίδι σας μέχρι προορισμούς και αξιοθέατα και μαγαζιά ο expert του ταξιδιού, μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media ενημερώνει και συμβουλεύει καθημερινά για όλα όσα πρέπει να ξέρετε γύρω από τα ταξίδια και τον κόσμο!

Ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Tik Tok ανέβασε ένα βίντεο όπου προτείνει τον ιδανικό προορισμό για ένα αρχάριο ταξιδιώτη. Δεν έχετε ταξιδέψει στο εξωτερικό και θέλετε να σχεδιάσετε το πρώτο σας ταξίδι; Ποιος πρέπει να είναι ο προορισμός σας αν ταξιδεύετε για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας; Η πρόταση του ίδιου, είναι η υπέροχη Ρώμη. Και εξηγεί το γιατί!

Πρώτον, η Ιταλία είναι δίπλα στην Ελλάδα, οπότε δηλαδή πρόκειται για έναν πολύ κοντινό προορισμό που ακόμα και το αεροπλάνο να φοβάστε μπορείτε να πάτε οδικώς. Επίσης διοργανώνονται και εκδρομές με πούλμαν από ταξιδιωτικά γραφεία.

Δεύτερον, είναι... διαβάστε την συνέχεια στο travelstyle.gr