10GR Βοutique Hotel & Wine bar: Πολυτελής διαμονή στην καρδιά της μεσαιωνικής ιστορίας

Για μια αυθεντική εμπειρία ελληνικής φιλοξενίας, γευσιγνωσίας κρασιών, εξαιρετικής κουζίνας, χαλάρωσης και απόλαυσης

Το πιο ατμοσφαιρικό, πολυτελές boutique hotel στο κέντρο της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου
Το πιο ατμοσφαιρικό, πολυτελές boutique hotel στο κέντρο της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου

"Ζήσε το δικό σου παραμύθι", θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η φράση που θα συνοδεύει τις εικόνες που αντικρίζει ο επισκέπτης στο "10GR Boutique Hotel & Wine Bar" στην καρδιά της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου! Ένα ατμοσφαιρικό, πετρόκτιστο, πολυτελές ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες σε περιμένει για να σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής, που θα σου μείνει αξέχαστη.

Εάν θέλεις κι εσύ να ζήσεις μερικές μέρες και νύχτες από τη μεσαιωνική ιστορία της Ρόδου, τότε το "10GR Boutique Hotel & Wine Bar" είναι αυτό που χρειάζεσαι! Για να γεμίσεις το άλμπουμ των ταξιδιωτικών σου αναμνήσεων με τις πιο όμορφες εικόνες...

10GR Hotel & Wine bar
Ζήσε στην καρδιά της μεσαιωνικής ιστορίας

10Gr Boutique Hotel & Wine Bar: Πολυτελής διαμονή στην καρδιά της μεσαιωνικής ιστορίας

Στο κέντρο της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου, η οποία είναι προστατευόμενη από την UNESCO ως Παγκόσμιο Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς και σε κοντινή απόσταση από τον Μεσαιωνικό Πύργο του Ρολογιού, τη διάσημη Οδό των Ιπποτών και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, ο επισκέπτης θα συναντήσει το γοητευτικό "10GR Boutique Hotel & Wine Bar", ένα μικρό "παλάτι" με αύρα από το παρελθόν.

 10GR Hotel
Διαμονή πολλών αστέρων στη Ρόδο

Οι σουίτες είναι αφιερωμένες στις 4 Αρχαίες Πόλεις της Ρόδου, των οποίων η διακόσμηση είναι εμπνευσμένη από τα ευρήματα και τα στοιχεία που προέκυψαν από τις ανασκαφές. Η κάθε σουίτα μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 ενήλικες και είναι εξοπλισμένη με διάφορες ανέσεις που είναι απαραίτητες για τον σύγχρονο ταξιδιώτη:

10GR Hotel & Wine bar
Τα γοητευτικά και ατμοσφαιρικά δωμάτια θα σε συνεπάρουν

Ένα υπέρδιπλο κρεβάτι, δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας, τηλεόραση επίπεδης οθόνης 50 ιντσών με δορυφορικά κανάλια, μηχανή εσπρέσο με δωρεάν κάψουλες, θυρίδα ασφαλείας, μπουρνούζια, παντόφλες και ένα πλήρως εφοδιασμένο μίνι μπαρ. Οι σουίτες διαθέτουν άνετο σαλόνι και το αποκορύφωμα είναι το ιδιωτικό υδρομασάζ που υπόσχεται ρομαντικές στιγμές χαλάρωσης.

10GR Hotel δωμάτιο
Οι σουίτες είναι αφιερωμένες στις 4 αρχαίες πόλεις της Ρόδου

Με έμφαση στην παράδοση και σεβασμό στην ιστορία του τόπου, το "10GR Boutique Hotel & Wine Bar" θα γίνει το δικό σου "καταφύγιο", να ζήσεις αυθεντικές εμπειρίες ελληνικής φιλοξενίας, γευσιγνωσίας κρασιών, εξαιρετικής κουζίνας, χαλάρωσης και απόλαυσης.

wine bar 10GR Hotel
Μια μοναδική γευσιγνωσία κρασιών θα σου μείνει αξέχαστη!

Στα highlight, σημείωσε το Wine Bar που σε προσκαλεί να κάνεις μια γευσιγνωσία εκλεκτών κρασιών, με πάνω από 350 ελληνικές ετικέτες, από τις πιο ενδιαφέρουσες αμπελουργικές περιοχές! Συμπλήρωσε την γαστρονομική εμπειρία στο Εστιατόριο του "10GR Boutique Hotel & Wine Bar" με ελληνικά προϊόντα άριστης ποιότητας από τους μικρούς παραγωγούς της Ρόδου και των γειτονικών νησιών, για μια ολοκληρωμένη πρόταση διαμονής και απόλαυσης!

Δείτε την υπέροχη εμπειρία του Τάσου Δούση με τις ΕΙΚΟΝΕΣ στο 10GR Boutique Hotel & Wine bar.

Info