Μια βραδιά υψηλής αισθητικής και λάμψης παρέθεσε η Κίμπερλι Γκιλφόιλ το βράδυ της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου.
Λαμπερά πρόσωπα από τον επιχειρηματικό, εφοπλιστικό και πολιτικό κόσμο έδωσαν το «παρών» στην Πρεσβευτική Κατοικία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα, γνωστή ως Jefferson House.
Δείτε επίσης: Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Πώς διατηρεί αυτό το σώμα στα 56 της χρόνια – Τα μυστικά της
Οι καλεσμένοι της Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο Jefferson House
Η εκδήλωση έγινε προς τιμήν του υπουργού Εσωτερικών των ΗΠΑ Νταγκ Μπέργκαμ και του υπουργού Ενέργειας Κρις Ράιτ, με αφορμή το Forum για τη Διατλαντική Ενεργειακή Συνεργασία, που φιλοξενείται αυτές τις μέρες στη χώρα μας. Αποκλειστικά πλάνα προβλήθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.
Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους που έδωσαν το «παρών» ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Αλεξάνδρα Νίκα, η Τατιάνα Μπλάτνικ, η σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη με τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο, η Κατερίνα Μονογυιού, αλλά και ο Θοδωρής Κυριακού, πρόεδρος του ομίλου Antenna. Οι εμφανίσεις ήταν προσεγμένες, με τους καλεσμένους να επιλέγουν chic και κομψά looks, αντάξια μιας δεξίωσης τέτοιου επιπέδου.
Θυμίζουμε πως η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έχει δείξει την αγάπη της στον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον οποίο και ευχαρίστησε στον ευχαριστήριο λόγο της κατά την βραδιά της άφιξής της.
Το εμβληματικό Jefferson House
Το Jefferson House, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, είναι μια ιστορική έπαυλη που ανακαινίστηκε πλήρως, αποπνέοντας πολυτέλεια και αμερικανική φινέτσα. Στο εσωτερικό της δεσπόζει ένα μαρμάρινο τζάκι και ένα εντυπωσιακό πιάνο, ενώ ο εξωτερικός χώρος διαθέτει μεγάλη πισίνα, περιτριγυρισμένη από καταπράσινους κήπους.
Η κατοικία θεωρείται αμερικανικό έδαφος, καθώς αποτελεί αποκλειστική περιουσία της Αμερικανικής Πρεσβείας. Η φύλαξη είναι αυστηρή, με έντεκα Έλληνες αστυνομικούς εξωτερικά και Αμερικανούς security στο εσωτερικό.

Τις τελευταίες μέρες έχει εγκατασταθεί στο χώρο η Κίμπερλι Γκιλφόιλ φέρνοντας την προσωπική της πινελιά, από τα έργα τέχνης που κοσμούν τους τοίχους μέχρι τις λεπτομέρειες διακόσμησης που παραπέμπουν στο Palm Beach, το αγαπημένο της μέρος στις ΗΠΑ.
Η βραδιά κύλησε μέσα σε κλίμα κοσμοπολίτικης αίγλης, με πολλές γνωστές φυσιογνωμίες της ελληνικής showbiz να συνομιλούν με διεθνείς καλεσμένους, σε ένα σκηνικό που θύμιζε περισσότερο Χόλιγουντ παρά Αθήνα.


">
">
">
">
">
">
">