Φωτιά στην Πεντέλη: Ρεπόρτερ του STAR σώζει σκυλάκι από την πύρινη κόλαση

Εμφανώς ταλαιπωρημένο το τετράποδο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτιά στην Πεντέλη: Ρεπόρτερ του STAR σώζει σκυλάκι από την πύρινη κόλαση

Εφιάλτης δίχως τέλος για τους κατοίκους της βορειοανατολικής Αττικής, με την φωτιά που ξέσπασε από χθες (11/8) το μεσημέρι στον Βαρνάβα να μην έχει κοπάσει. Παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής, οι σφοδροί άνεμοι δεν αφήνουν πολλά περιθώρια, με τις αναζωπυρώσεις να είναι συνεχείς.

Στη Νέα Πεντέλη, που έχει παραδοθεί στις φλόγες, βρέθηκε ο ρεπόρτερ του STAR, Άρης Λάμπος, και μετέφερε μία άλλη πλευρά της τραγωδίας: Ένα σκυλάκι που είχε κοκκαλώσει από το φόβο ενώ προφανώς είχε υποφέρει από τις φωτιές των τελευταίων ωρών. Μάλιστα φόραγε κολάρο με το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη του, προκαλώντας ερωτήματα για το τι συνέβη εκεί.

Δείτε επίσης: Φωτιά Βαρνάβα: «Ήταν καθαρός εμπρησμός, ακριβώς πίσω από το σπίτι μας, τα πυροσβεστικά ήταν έξω από βίλες...»

Η στιγμή που ο ρεπόρτερ του STAR πήρε το σκυλί στα χέρια του για να το σώσει από τη φωτιά

Παρά τις προσπάθειες του δημοσιογράφου, το σκυλάκι δεν έδειχνε να ανταποκρίνεται, ενώ την ίδια ώρα η φωτιά πλησίαζε προς το συνεργείο και φαινόταν να αναζωπυρώνεται. Ο Άρης Λάμπος προσπάθησε να το καθησυχάσει και να το καθοδηγήσει, χωρίς αποτέλεσμα, ωστόσο.

Με δεδομένο ότι και το συνεργείο του STAR έπρεπε να απομακρυνθεί για λόγους ασφαλείας, ο ρεπόρτερ πήρε το ταλαίπωρο τετράποδο στην αγκαλιά του για να το σώσει και να το πάει σε ασφαλές σημείο, μέχρι να το παραλάβει ο ιδιοκτήτης του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: