Απόστολος Λύτρας μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού: «Είμαι συντετριμμένος για αυτό που προκάλεσα στη Σοφία»

Το μήνυμα που έστειλε στον Πέτρο Κουσούλο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγες ώρες αφότου παραδόθηκε στο ΑΤ Παλλήνης και οδηγήθηκε στη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ο Απόστολος Λύτρας δήλωσε συντετριμμένος για τις πράξεις του και τόνισε πως αποφεύγει να διαβάζει τα όσα γράφονται στο διαδίκτυο για να μην επιδεινώνεται η ψυχολογική του κατάσταση.

Ο Απόστολος Λύτρας έστειλε μήνυμα στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, το οποίο διαβάστηκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού», και αναφέρει τα εξής.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Καταθέτει αίτηση διαζυγίου η Πολυζωγοπούλου - Το άγνωστο περιστατικό πέρσι τον Δεκέμβριο

Το μήνυμα του Απόστολου Λύτρα από τις φυλακές Κορυδαλλού

«Είμαι συντετριμμένος για αυτό το οποίο έχει συμβεί. Ξέρω ότι ο χρόνος δεν γυρίζει. Είμαι συντετριμμένος για αυτό που προκάλεσα στη Σοφία και κατ’ επέκταση στις τρεις κόρες και τους συνεργάτες μου. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι να το αλλάξω. Αλλά δεν μπορώ. Θέλω να ξεκαθαριστεί κάτι. Πληροφορήθηκα ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας (σ.σ. Τετάρτη) κρυβόμουν και ότι προσπαθούσα να αποφύγω τη σύλληψη μετά το ένταλμα το οποίο εκδόθηκε. Η αλήθεια δεν είναι αυτή όμως.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας επειδή οι γιατροί μου είχαν συστήσει για τα προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζω και το έμφραγμα το οποίο έχω περάσει, μου είχαν συστήσει αφενός να μην παρακολουθώ ειδήσεις και το διαδίκτυο και αφετέρου να ελαχιστοποιήσω τις επικοινωνίες μου. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε είχα κλείσει για αρκετή ώρα το κινητό μου. Το ίδιο μου συνέστησαν και οι ειδικοί ψυχικής υγείας τους οποίους επισκέπτομαι. Είμαι χάλια ψυχολογικά και ό,τι διάβαζα με επιβάρυνε.

Όταν λοιπόν πληροφορήθηκα το απόγευμα το τι ακριβώς έχει συμβεί, αυτομάτως αυτοβούλως παρουσιάστηκα στο ΑΤ Παλλήνης προκειμένου να εξελιχθεί η ποινική διαδικασία. Αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια. Επαναλαμβάνω και πάλι και θέλω να το τονίσετε από την εκπομπή ότι αναλαμβάνω το βάρος της πράξης μου και ζητώ και πάλι συγγνώμη από όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.