Απόστολος Λύτρας – Σοφία Πολυζωγοπούλου: Προβληματισμένος ο ποινικολόγος, σε κατάσταση οργής και σοκ η σύζυγός του

Όσα αποκάλυψε η Στάθα Καραϊβάζ μετά τον ξυλοδαρμό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 έκανε η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ. Ο Απόστολος Λύτρας είχε αναλάβει την υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου, επομένως εκείνη τον γνώριζε καλά τα τελευταία χρόνια, καθώς και τη σχέση που είχε εκείνος με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Όπως αποκάλυψε, επικοινώνησε και με τους δύο μετά το περιστατικό, με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου να δηλώνει σοκαρισμένη και τον Απόστολο Λύτρα να μην κρύβει τον προβληματισμό του για αυτό το ξέσπασμα. Κύριο μέλημα του ζευγαριού είναι ο τρόπος που θα μάθει η 9χρονη κόρη του τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στους δύο γονείς της, καθώς δεν είχε γίνει μάρτυρας στο παρελθόν κάποιου αντίστοιχου τσακωμού.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Καταθέτει αίτηση διαζυγίου η Πολυζωγοπούλου - Το άγνωστο περιστατικό πέρσι τον Δεκέμβριο

Η επικοινωνία της χήρας Καραϊβάζ με Απόστολο Λύτρα και Σοφία Πολυζωγοπούλου

«Ήταν πραγματικά μία δυσάρεστη έκπληξη. Δεν περίμενα να μάθω ποτέ κάτι τέτοιο για τον Απόστολο. Εγώ, βέβαια, ως άνθρωπος δίνω δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους, καταδικάζω την πράξη και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τον Απόστολο. Το μόνο που λέω είναι φυσικά ότι πρέπει να τιμωρηθεί για την πράξη του, θα πρέπει να πάρει βοήθεια και θα πρέπει να σηκωθεί πάλι, να σταθεί στα πόδια του και να προχωρήσει τη ζωή του», ανέφερε αρχικά η Στάθα Καραϊβάζ αναφερόμενη στον Απόστολο Λύτρα, αποκαλύπτοντας εν συνεχεία την επικοινωνία τους μετά τον ξυλοδαρμό.

«Μίλησα μαζί του, είναι κι αυτός προβληματισμένος με την οργή που του βγήκε. Είναι μία δύσκολη στιγμή. Μίλησα και με τον Απόστολο και με τη Σοφία, η οποία με διαβεβαίωσε ότι στο παρελθόν ούτε καν της είχε επιτεθεί, σχεδόν ούτε λεκτικά και αυτό που μου είπε είναι ότι το πιο δύσκολο θα είναι το πώς θα το μάθει το παιδί, ότι δεν είναι πλέον μαζί και ότι έγινε ένα δύσκολο περιστατικό ανάμεσα στον μπαμπά και στη μαμά, τη στιγμή που το παιδί δεν υπήρξε κοινωνός σε καμία περίπτωση καβγά», πρόσθεσε η Στάθα Καραϊβάζ, σχετικά με την κόρη που έχουν αποκτήσει ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Όσον αφορά την κατάσταση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, η Στάθα Καραϊβάζ ανέφερε πως: «Είναι σε κατάσταση οργής και σοκ. Δεν περίμενε προφανώς μία τέτοια εξέλιξη από τον άνθρωπο με τον οποίο είχε μοιραστεί τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής της. Το τελευταίο διάστημα τον είδα και ήταν εμφανώς αδυνατισμένος. Με κοινό φίλο που είχαμε μιλήσει το ίδιο βράδυ πριν το συμβάν, μού είπε ότι δεν είχε το κέφι και τη χαρά που είχε ο Απόστολος. Τώρα τι συνέβαινε στην προσωπική τους ζωή, στη δική του ζωή, στη μεταξύ τους σχέση, είμαι εντελώς αναρμόδια για να το γνωρίζω».