Απόστολος Λύτρας: Καταθέτει αίτηση διαζυγίου η Πολυζωγοπούλου - Το άγνωστο περιστατικό πέρσι τον Δεκέμβριο

Τι είχε συμβεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αίτηση διαζυγίου αναμένεται να καταθέσει η Σοφία Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για μία αναμενόμενη κίνηση μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύζυγό της. Την απόφαση της, σκοπεύει να υλοποιήσει αμέσως μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε Πολυζωγοπούλου - Λύτρα

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα εδώ και καιρό. Μάλιστα, τον περασμένο Δεκέμβρη ο δικηγόρος έφυγε από το σπίτι τους στον Γέρακα. Ωστόσο, η σύζυγός του ήταν εκείνη που έκανε το πρώτο βήμα να τα ξαναβρούν θέλοντας να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους αλλά και λόγω της κόρης τους που του έχει αδυναμία.

Η αποκάλυψη της Πολυζωγοπούλου για το περιστατικό στο σπίτι τους

«Από τα μηνύματα αυτά προκύπτει ότι εγώ μιλάω μόνο με το παιδί. Στα πρώτα μηνύματα φαίνεται ότι τη Δευτέρα ήρθε, πήρε ό,τι ήθελε, ζαλίστηκε και ευχαριστεί τους γονείς μου. Δεν μιλάω με κανέναν άλλο ούτε καν τους συνεργάτες του γραφείου για αντικείμενα που χρειάζονταν να μεταφερθούν. Όταν λέω στην κόρη του Λύτρα προέχουν άλλα, είναι επειδή εκείνη την ώρα με πηγαίνουν για ψυχολογική υποστήριξη. Μετά από αυτόν τον διάλογο ανοίγει το γκρουπ στο viber και γράφουν διάφορα ενώ εγώ δεν έχω καν γυρίσει από εκεί που είμαι.

Ξαφνικά έρχονται σπίτι μου και ο αστυνομικός εξηγεί το τι έγινε με τα κλειδιά και πώς προσπάθησε ο συνεργάτης να μπει υπονοώντας ότι είχαμε συνεννοηθεί κάτι που δεν ισχύει. Να σημειώσω ότι είμαι και σωματικά και ψυχολογικά σε άθλια κατάσταση και κανείς δεν υπολογίζει ότι έχουν περάσει τρεις ημέρες από τον ξυλοδαρμό και όλο αυτό που ζω και προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι με το έτσι θέλω», αναφέρει η Σοφία Πολυζωγοπούλου στην εκπομπή Ανοιχτές Υποθέσεις.

Δείτε επίσης: «Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει κι εσύ;» - Ο διάλογος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα