Απόστολος Λύτρας: «Σ' αγαπώ, σε λατρεύω, συγγνώμη», έστειλε στην Σοφία Πολυζωγοπούλου μόλις αφέθηκε ελεύθερος

Η αποκάλυψη της Τατιάνας Στεφανίδου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δεν ήταν τελικά τα μηνύματα στο Viber η μοναδική απόπειρα που έκανε ο Απόστολος Λύτρας για να επικοινωνήσει με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου, μόλις λίγες ώρες αφότου ομολόγησε ότι την κακοποίησε βάναυσα.

Ο γνωστός ποινικολόγος οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας το πρωί της Δευτέρας 17/6, και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ένας εξ αυτών να μην έχει καμία επικοινωνία με τη σύζυγό του και να μην την ενοχλεί με οποιονδήποτε τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες του T-Live ο Απόστολος Λύτρας παρέβη τον συγκεκριμένο όρο, μόλις βγήκε από τα δικαστήρια!

Δείτε επίσης: Αλήθειες με την Ζήνα: Δικηγόρος έκανε επίθεση στην Σοφία Πολυζωγοπούλου - «Ξαφνικά μύγα τον τσίμπησε και άρχισε να χτυπά τη γυναίκα του;»

Τα μηνύματα του Απόστολου Λύτρα στη σύζυγό του

Όπως ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου, μόλις αφέθηκε ελεύθερος ο Απόστολος Λύτρας, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να στείλει μήνυμα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου για να της ζητήσει συγγνώμη και να της πει ότι την αγαπάει. Μάλιστα, το εν λόγω sms διαβάστηκε στον αέρα και δεν αποτελεί μέρος των επίμαχων μηνυμάτων στο viber που έφεραν ξανά τη δίωξη του Απόστολου Λύτρα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

«Με το που αφέθηκε ελεύθερος της έστειλε μήνυμα που έλεγε, “σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, συγγνώμη”. Κι αυτό είναι μια δικιά μου, αποκλειστική πληροφορία, από πηγή που εμπιστεύομαι πλήρως, γιατί αυτά έχουν κατατεθεί και στις αρχές και υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία, πληροφορούμαι, γι' αυτά τα μηνύματα. Δεν τα έστειλε στο viber, ήταν sms στη Σοφία Πολυζωγοπούλου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για τον Απόστολο Λύτρα.