Σοφία Πολυζωγοπούλου: Μεγάλη ανησυχία για τη δικηγόρο - Πάτησε το panic button από το σπίτι της

Τι συνέβη με την 37χρονη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Sofia Polyzogopoulou - Facebook
Sofia Polyzogopoulou - Facebook

Ανησυχία προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 18/6, όταν η Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε το panic button, που έχει ενεργοποιηθεί στο κινητό της μετά τον άγριο ξυλοδαρμό, που υπέστη η γυναίκα από τον σύζυγό της, Απόστολο Λυτρα.

Η γυναίκα αφού κατέθεσε, ότι έχει κακοποιηθεί μεταφέρθηκε στο σπίτι της στον Γέρακα έχοντας στην ευχέρειά της το panic button, αλλά και τη φύλαξη με περιπολικό και αστυνομικό κάτω από την κατοικία της.

Συναγερμό σήμανε η γνωστή δικηγόρος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πατώντας το κουμπί. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου αντιλήφθηκε, πως κάποιος ήθελε να μπει στο σπίτι της και ανησύχησε, πως πρόκειται για τον Λύτρα.

Δείτε επίσης: Σοφία Πολυζωγοπούλου: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον ξυλοδαρμό της

Ο λόγος που η Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε το panic button

Αμέσως κατέφθασαν τρία περιπολικά της Άμεσης Δράσης και ο σκοπός διαπιστώνοντας, πως στο σπίτι προσπαθούσε να μπει η πρώην σύζυγός του Λύτρα με την μεγαλύτερη κόρη τους για να πάρουν μερικά ρούχα του.

Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Πολυζωγοπούλου έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις στην εκπομπή Fay's Time και στον δημοσιογράφο Άγγελο Βουράκη την Τρίτη 18/6 λέγοντας: «Μου ζητήθηκε και πρέπει και οφείλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα, αναφορικά με την καλή μου συνάδελφο, συμφοιτήτριά μου, Σοφία Πολυζωγοπούλου», είπε ο Άγγελος Βουράκης για να συνεχίσει: «Μιλάμε για μια γυναίκα που δουλεύει πολύ σκληρά από τα 17 της, είναι μια καλή δικηγόρος, που κρατούσε το οικογενειακό γραφείο αυτή. Ήταν βράχος στα δικαστήρια.

Εκείνο λοιπόν το κρίσιμο βράδυ, όπου δέχτηκε μια πάρα πολύ βαριά και σκληρή κακοποίηση και με όλη τη δύναμη, την εμπειρία και τη γνώση που είχε μέσα της, σε κανένα σημείο αυτού του περιστατικού δεν είχε πρόθεση να συγκαλύψει αυτό που έγινε σε βάρος της. Έκανε διαχείριση για να μπορέσει να φτάσει σε ασφαλές περιβάλλον, έτσι ώστε να μη συνεχίσει η κακοποίηση της».

Όσον αφορά τη νύχτα του ξυλοδαρμού, η Σοφία Πολυζωγοπούλου τόνισε μέσω του Άγγελου Βουράκη: «Αυτό που είχε σκοπό ήταν να μπορέσει να ενεργοποιήσει ένα κουμπί πανικού το οποίο υπήρχε στο σπίτι της, στον συναγερμό, δεν τα κατάφερε γιατί της αφαιρέθηκε από τον δράστη αυτή η δυνατότητα και με τη διαχείριση που μπορούσε να σκεφτεί, για να πάει να πάρει και τη βοήθεια που έπρεπε, γιατί ήταν η υγεία της, ή να ξαναχτυπηθεί, προσπαθούσε να οδηγηθεί σε ασφαλές ιατρικό περιβάλλον. Όσο πήγαινε εκεί, ο κακοποιητής κρατούσε ακόμα το τηλέφωνό της... (δείτε εδώ τη συνέχεια και το βίντεο).