Σοφία Πολυζωγοπούλου: Έτσι "έδωσε" τον Απόστολο Λύτρα - Η κίνηση που φανέρωσε πως δεν έπεσε από σκάλα

Το σημάδι πως χρειάζεται βοήθεια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Τρίτης 18/6 ήρθε το φως της δημοσιότητας ένα στοιχείο "φωτιά" μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Star, το οποίο αποδεικνύει ουσιαστικά την κίνηση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου για να φανερώσει τη βραδιά του ξυλοδαρμού της, πως απειλείται.

Πιο αναλυτικά, η γυναίκα μετά το τραγικό συμβάν μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο από τον σύζυγό της και θύτη, Απόστολο Λύτρα έχοντας συμφωνήσει ότι θα δηλώσει, πως έπεσε από τη σκάλα και χτύπησε.

Η γυναίκα σε πρώτη φάση δεν παραδέχτηκε την κακοποίησή της, ωστόσο ο γενικός ιατρός που εξέτασε αντιλήφθηκε την αλήθεια και κάλεσε τις Αρχές. Νωρίτερα, μια ακόμη κίνηση της Πολυζωγοπούλου άφησε να εννοηθεί, πως χρειάζεται βοήθεια.

Δείτε επίσης: Σοφία Πολυζωγοπούλου: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον ξυλοδαρμό της

Η κίνηση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου που έδειξε στις Αρχές είναι θύμα ξυλοδαρμού

Πιο αναλυτικά, η γυναίκα φτάνοντας στο θεραπευτήριο συμπλήρωσε μια φόρμα με 10 ερωτήσεις σχετικές με την ενδοοικογενειακή βία. Στις εννέα από αυτές η δικηγόρος απάντησε αρνητικά, πως δηλαδή δεν συντρέχει κίνδυνος.

Η 10η ερώτηση για το αν η δικηγόρος επιθυμούσε να πάρει μαζί της panic button ήταν θετική. Έτσι οι Αρχές επιβεβαίωσαν, πως κάτι δεν πηγαίνει καλά πριν την εξέταση, που έφερε στο φως την αλήθεια.

Νωρίτερα, η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου ξέσπασε μιλώντας στην εκπομπή στην εκπομπή Live news σχετικά με όσα υπέστη η εγγονή της από τον σύζυγό της: «Γιατί είναι ελεύθερος; Με καταλαβαίνεις. Είναι του παιδιού μου παιδί. Το μεγάλωσα με μεγάλη αγάπη. Ξέρεις πώς το μεγάλωσα εγώ; Δουλεύαν οι γονείς της και οι δύο. Είχα το κοριτσάκι εγώ. Γιατί τον αφήνουν ελεύθερο; Το παιδί το έχει χτυπήσει πολύ, το κοριτσάκι. Με τρυπάει μέσα στην καρδιά. Πληγώθηκε η καρδούλα μου. Πληγώθηκα και δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα.

Κακώς που είναι έξω, αυτό είναι κακούργημα. Εσύ με ρωτάς και εγώ κρατάω το στομάχι μου. Τι να πω στους γονείς της; Στους γονείς της τι να πω; Δεν πειράζει; Στην κατάσταση που είναι τώρα το παιδί μου, ο πατέρας της, η μάνα της, το ίδιο δεν είναι για συζήτηση. Δεν παίρνει… Δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα. Της εγγονής μου δεν της άξιζε», (δείτε εδώ το βίντεο).