Κοστίζει 10 εκατομμύρια ευρώ - Το νέο «έξυπνο» σπίτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Νέο Ψυχικό

Διαθέτει πισίνες και υπερλούξ εξοπλισμό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Video Glomex
Video Glomex

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες συνδυάζοντας διακοπές και αγορές ζωής μαζί! Σύμφωνα με τον πρόεδρο δικτύου E-real Estates, Θεμιστοκλή Μπάκα, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή Πρωινό, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αγόρασε μια νέα υπερπολυτελή κατοικία στο Ψυχικό, όπου θα μετακομίσει με την οικογένειά του.

Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 1.585 τ.μ., με την κατασκευή να καταλαμβάνει συνολικά 998,27 τ.μ. για οικιστική χρήση. Το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο RKTKTS ανέλαβε τον σχεδιασμό για λογαριασμό της οικογένειας Παπαλέκα. Ο αδελφός του Βασίλης Παπαλέκας είναι επικεφαλής στην Παπαλέκας Συμμετοχών και Ακινήτων, που εμφανίζεται ως η ιδιοκτήτρια του πολυτελούς ακινήτου στο οποίο επένδυσαν οικογενειακώς οι Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα όπου θα μένει ο Γιάννης είναι «έξυπνο» και διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο σε εξοπλισμό, αλλά και πισίνα. Κοστίζει 10 εκατομμύρια ευρώ.

Πλάνα από το νέο σπίτι της οικογένειας Αντετοκούνμπο

Το σπίτι του Γιάννη στη γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης και η Μαράια Ριντλσπρίνγκερ αγόρασαν το 2018 έναντι 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων, ένα φανταστικό σπίτι στη γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι που διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια και εκτείνεται σε μια έκταση 920 τετραγωνικών μέτρων.