Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Να μ’αγαπάς, η Σοφία έχει πια όλα τα στοιχεία που θέλει στα χέρια της κι επιστρέφει θριαμβευτικά στην έπαυλη. Στο μεταξύ, η Ζωή έχει βγει από το νοσοκομείο, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε και η Σοφία αμέσως αρχίζει να πετάει σπόντες για ορφανά παιδιά, για γονείς που παρατάνε τα παιδιά τους, ενώ λέει πως ήταν στη Θεσσαλονίκη
Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Να μ’ αγαπάς
Επεισόδιο 32
Η Ζωή ταράζεται: «Μαμά, είμαι σίγουρη ότι κάτι ξέρει», λέει στη Νικαίτη, που της απαντάει: «Αν ήξερε, δε θα κρατιόταν, θα το είχε ήδη ξεφουρνίσει», της απαντάει, για να την καθησυχάσει. Ομως, η Ζωή δε δείχνει να ηρεμεί κι έχει δίκιο για τις ανησυχίες της, καθώς η Σοφία λέει στον ξάδελφό της: «Εμαθα μια συγκλονιστική ιστορία! Μια γυναίκα γέννησε δίδυμα και τα άφησε στην πεθερά της. Δεν τα είδε ποτέ και αργότερα παντρεύτηκε έναν πλούσιο κι έκανε άλλα παιδιά μαζί του. Εσύ, άραγε, Θεόφιλε, τι θα έκανες,αν μάθαινες ότι για παράδειγμα η Ζωή έχει κάνει κάτι τέτοιο;», ρωτάει και η Ζωή προσπαθεί να δείξει ψύχραιμη.
Δείτε επίσης: Να μ’ αγαπάς: Η Φωτεινή έγκυος στο παιδί του Ορφέα – Εκείνος την δένει και την βασανίζει
Ο Θεόφιλος γελάει: «Τι βλακείες είναι αυτές; Η Ζωή δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, έχω εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου», της λέει και η Σοφία επιμένει: «Βρε, λέμε αν! Τι θα έκανες;». Τότε ο Θεόφιλος της λέει: «Θα την πετούσα έξω από το σπίτι. Αν χαθεί η εμπιστοσύνη, μετά χάθηκαν όλα. Αλλά δεν ανησυχώ για τη Ζωούλα μου, γιατί δεν έχουμε μυστικά μεταξύ μας».
Ο Λευτέρης αναρρώνει από τον ξυλοδαρμό και ο Αγγελος του αποκαλύπτει ότι ξέρει το μυστικό του. «Σας παρακολουθώ από καιρό και έψαξα για εσάς και πώς βρεθήκατε εδώ. Τα ξέρω όλα. Θέλω, όμως, να ξέρεις, πως η Ζωή δεν είναι σαν του άλλους Καλλιγά. Είναι καλός άνθρωπος», του λέει ο επιχειρηματίας. Την ίδια ώρα, ο Ορφέας κόντρα σε όλους προσλαμβάνει τη Φωτεινή στην εταιρεία ως βοηθό του. Ο Αγγελος εισβάλει δυναμικά στον Ομιλο ως νέος συνέταιρος, φέρνοντας χρήμα και αναστάτωση.

Κι ενώ ο Λευτέρης καταφέρνει να γίνει και πάλι καλά, με τη βοήθεια του Αγγελου, ο οποίος του παρέχει μπράβους, ετοιμάζει τα δικά του αντίποινα στον Χάρη. Οι δύο μπράβοι τού στήνουν καρτέρι και με την απειλή όπλου τον πηγαίνουν σε ένα ερημικό μέρος. Ο νεαρός τρέμει από τον φόβο του: «Τι συμβαίνει; Τι θέλετε από εμένα;», ρωτάει, αλλά εκείνοι δεν απαντάνε. Μέχρι που εμφανίζεται ο Λευτέρης: «Θα παίξουμε ίσος προς ίσο. Εσύ χρειάζεσαι άλλους να κάνουν τις βρωμοδουλειές σου, αλλά εγώ μπορώ και μόνος μου», του λέει και αρχίζει να τον χτυπάει με κλωτσιές και μπουνιές. Ο Χάρης παλεύει να αμυνθεί, αλλά μάταια. Ο Λευτέρης τον έχει εξοντώσει, κυριολεκτικά και τον αφήνει αιμόφυρτο στο έδαφος. «Την επόμενη φορά μπορεί και να σε σκοτώσω, για αυτό να το σκεφτείς διπλά την επόμενη που θα θέλεις να τα βάλεις μαζί μου. Μην κάνεις μαγκιές σε εμένα», του λέει και φεύγει.
Ο Μάκης φροντίζει τον Χάρη στο σπίτι του παππού και περιποιείται τις πληγές του, ενώ η Στυλιανή ανησυχεί ότι την απατά και παραδίνεται στην ανασφάλεια ότι της λείπει ένα παιδί.



">
">
">
">
">
">
">