Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star παραχώρησε δηλώσεις η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή τη νέα σεζόν του Χαμογέλα και πάλι. Μέσα σ’ όλα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνισή της, σχολίασε τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην πρωινή ζώνη, αλλά και την εξομολογητική συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης, στην εκπομπή Super Κατερίνα (δείτε εδώ τι είπε ο γνωστός τραγουδιστής).

Όσα δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου

«Όταν είμαι καλά, φαίνεται. Όταν δεν είμαι, πάλι φαίνεται. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, ναι», ανέφερε αρχικά για την αλλαγή στην εμφάνισή της και την προσωπική της ζωή.

Για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Χαμογέλα και πάλι στον «αέρα» αλλά και τον ανταγωνισμό, η ίδια είπε: «Το πρώτο Σαββατοκύριακο είχε ανάδρομο, είχαμε λίγο φόβο, αλλά ήταν όλα σούπερ. Δεν έχω προλάβει να δω τον ανταγωνισμό, αλλά είμαστε ωραίοι παίκτες. Είναι μαραθώνιος κάθε χρόνο, είμαστε χαρούμενοι με την τηλεθέαση. Είναι καλό που αυξήθηκε ο ανταγωνισμός. Η πίτα είναι μεγάλη».

Για την Ελένη Τσολάκη, η οποία επέστρεψε στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, ανέφερε: «Τη συμπαθώ πολύ, την εκτιμώ πολύ. Είναι μια προσπάθεια που σεβόμαστε».

Διαβάστε επίσης: «Ακόμα μία με ζυγωματικά και χείλη» – Χαμός στο Χ με τη νέα εμφάνιση της Χρηστίδου

Για την αποχώρηση του Γρηγόρη Μελά από την εκπομπή της, σχολίασε: «Ήθελε να ξεκουραστεί. Και πέρυσι με το ζόρι μάς έκανε τη χάρη. Μας το είχε πει από πέρυσι, το ξέραμε ότι δεν θα συνεχίσει».

Όσο για τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη, απάντησε: «Τι να πω για τη συνέντευξη του Μαραντίνη; Χάρηκα να σου πω την αλήθεια. Δεν θέλω να σχολιάσω για αυτό κάτι άλλο, αλλά μπορώ να σου πω ότι αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη δικαστική απόφαση. Ελπίζω να τηρηθούν αυτά που όρισε το δικαστήριο».

Το χρονικό του χωρισμού και της κόντρας Χρηστίδου – Μαραντίνη

Η Χρηστίδου και ο Μαραντίνης

Η σχέση του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου ξεκίνησε το 2005. Στις 13 Αυγούστου 2008 γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος, Φίλιππος-Ραφαήλ ενώ ένα χρόνο αργότερα, στις 16 Αυγούστου 2009 το ζευγάρι παντρεύτηκε. Στις 29 Αυγούστου 2013 γεννήθηκε ο δεύτερος τους γιος, Μιχαήλ-Άγγελος.

Στις 23 Απριλίου 2019 ωστόσο, ανακοίνωσαν από κοινού τον χωρισμό τους και μπορεί στην αρχή να ήταν όλα ήρεμα, ωστόσο, το σκάνδαλο δεν άργησε να ξεσπάσει. Η δικαστική διαμάχη μεταξύ τους ξεκίνησε το 2022, όταν βρέθηκαν στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και τα παιδιά της

Ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν πλήρωνε το απαιτούμενο ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών. Οπότε, η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. Ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για την υπόθεση.

Δείτε επίσης: «Τα παιδιά κατέθεσαν στο δικαστήριο! Δεν…» – Κόλαφος ο Θοδωρής Μαραντίνης για τα δικαστήρια με την Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης και τα παιδιά τους

Μετά από το δικαστήριο αυτό, ακολούθησε το 2023 εκείνο της συνεπιμέλειας, το οποίο επίσης έχασε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Τελικά όμως, όπως έγινε γνωστό σήμερα, υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό, ωστόσο, κατέληξαν να οδηγούνται πάλι στα δικαστήρια.