Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐς Νέγκα βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 3/4 η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Παππά, η οποία δεν δίστασε δευτερόλεπτο να αναφερθεί σε πτυχές της ζωής της που λίγοι γνώριζαν ως τώρα.
Η συνέντευξη της Ιωάννας Παππά
«Γεννήθηκα στη Βοστώνη, την αγαπώ την Ελλάδα πολύ και θεωρώ ότι είναι πολύ καλό που μεγάλωσα εδώ. Την έχω κρατήσει την υπηκοότητα, αυτή δεν χάνεται. Μου έχουν ζητήσει να κάνω λευκό γάμο, είπα φυσικά όχι, μου είπε “πληρώνουμε γι’ αυτό”. Ήθελε να μεταναστεύσει»
Η σχέση της με την Εκκλησία
«Έχω έρθει κοντά στην Εκκλησία σε ανάγκη παρηγοριάς. Στην Εκκλησία κατέφυγα όταν πέθανε η μητέρα μου αλλά δεν πηγαίνω κάθε Κυριακή».
Η ανάρτηση που είχε κάνει το 2021 για τον θάνατο της μητέρα της
Το περιστατικό θαυμασμού
«Θα σου πω το χειρότερο που μου έχει συμβεί με εκδηλώσεις θαυμασμού. Είχα πάει στην Ελαφόνησο και με σταμάτησε μια κυρία σε κάμπινγκ και ήθελε να μείνω εκεί μέχρι να φέρει την κόρη της. Φυσικά, δεν περίμενα. Σίγουρα το να βλέπεις την αποδοχή του κόσμου από κοντά, είναι ωραίο πράγμα, αλλά δεν είναι για όλες τις στιγμές. Θέλεις και μία ιδιωτικότητα κάποιες φορές».
Αναλύοντας την κοινωνική πραγματικότητα, σημείωσε: «Είμαστε σε μια εποχή που συμβαίνουν δύο πράγματα ταυτόχρονα, δηλαδή και υπάρχει μια συντηρητική άποψη στα πράγματα, ενώ έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά στο να ξεφύγουμε από τις προκαταλήψεις και τα στερεότυπα. Αυτά όμως, για κάποιο λόγο ζουν παράλληλα, δηλαδή, είμαστε σε μία κοινωνία, που με τους μισούς μπορείς να συζητήσεις και με τους άλλους μισούς σε σταυρώνουν. Δεν έχω καταλάβει γιατί έχουμε φτάσει σ’ αυτά τα άκρα».
Η απιστία στην ζωή της
«Όλοι φοβόμαστε την απιστία… Για μένα η απιστία είναι κάτι που δεν ξέρω αν μπορώ να διαχειριστώ. Μπορώ να στηρίξω τον άνθρωπο που το κάνει, ακόμα κι αν είναι ο δικός μου άνθρωπος και να είμαι φίλη του μετά, αλλά δεν νομίζω να μπορούσα να συνεχίσω να ζήσω ως σύντροφος. Θα ξενέρωνα μετά… είναι ωραίο να ξέρεις ότι ο άλλος σε θέλει»
Τέλος, μίλησε για την προσωπική της στάση απέναντι στην ξεκούραση και την ενημέρωση:
«Δεν μου αρέσουν οι διακοπές, θέλω μόνιμα με κάτι να ασχολούμαι. Έχω γίνει απρόβλεπτα ευσυγκίνητη. Αποφεύγω να βλέπω τις ειδήσεις που έχουν πολλή λεπτομέρεια. Θεωρώ ότι έχει παραγίνει»


">
">
">
">
">
">
">