Καταιγιστικές οι σημερινές 10/1 εξελίξεις στην καθημερινή και κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.
Στο προηγούμενο επεισόδιο (δείτε εδώ πως πήγε από νούμερα τηλεθέασης), ο παπάς βασανίζεται, αφού δεν μπορεί να αποφασίσει ποιο «δρόμο» πρέπει να ακολουθήσει, του Θεού ή της… μαφιόζας. Ο Ηλίας, πάλι, έχει διαλέξει τον δρόμο του και είναι αποφασισμένος να κάνει αλλαγές. Κι ενώ όλοι ψάχνουν τον Τζώρτζη, τελικά τον βρίσκει η Χρύσα, γυμνό, με μια άγνωστη. Είναι, άραγε, αυτό που νομίζει;
Αναλυτικά οι σημερινές 10/1 εξελίξεις στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»
Επεισόδιο 87
Ενώ οι Πλατανιώτες χαίρονται που ο Τζώρτζης βρέθηκε σώος κι αβλαβής, ο Τζώρτζης παραμένει στενοχωρημένος αφού η Χρύσα δεν ζήλεψε καθόλου, που πέρασε το βράδυ του μαζί με τη Μαριλού. Ο Παναγής έχει μια περίεργη ιδέα που ανησυχεί την Κατερίνα και τη Φιλιώ, αλλά εκείνος κρύβει λόγια, και όχι μόνο.
Ο Ηλίας κάνει εμφάνιση με νέο λουκ και ύφος, αγκαζέ με τη Βαλέρια, αλλά το χωριό δεν φαίνεται να τον παίρνει στα σοβαρά. Κι ενώ ο παπάς παίρνει μια μεγάλη απόφαση, ο ντετέκτιβ που έρχεται εκ μέρους τού Εγκεφάλου, παίρνει πολλές… πρωτοβουλίες και κάνει τον Κανέλο έξαλλο. Ολοι πάντως αρχίζουν και ασχολούνται με την νέα είσοδο στο χωριό, τη Μαριλού, που έχει αρχίσει να αναστατώνει τις ζωές όλων.
Όλα όσα θα δούμε αύριο Τετάρτη 11/1
Επεισόδιο 88
Ο Κανέλος συλλαμβάνει τον Πετράν με πλαστά χρήματα στην τσάντα του και ο μικρός Μπομπότης γίνεται έξαλλος, αφού είναι σίγουρος πως ο Παναγής τού την έχει στήσει.
Τα νέα μαθαίνονται γρήγορα, η Φιλιώ ενημερώνεται από τον Σώτο και μαζί προσπαθούν να βρουν λύση για να σταματήσει η βεντέτα για τα μάτια της γιατρέσσας, πριν γίνει κάνα κακό. Μη γίνει κάνα κακό φοβάται και η Σύλβια όμως, που βλέπει τον άντρα της να έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Φιλιώ.
Η Κατερίνα είναι πυρ και μανία με την παγίδα που έστησε ο Παναγής, αλλά όταν καταλαβαίνει πως ο δασονόμος δεν σκοπεύει να κάνει πίσω, αποφασίζει να αναλάβει η ίδια δράση και να εκβιάσει τον Πετράν για να φύγει. Κι ενώ η Μάρμω έχει αμφιβολίες για το ποιος σκότωσε, τελικά, τον Ζάχο, ο Εγκέφαλος συνεχίζει τα σχέδιά του και όλα βαίνουν καλώς εναντίον των Πλατανιωτών, και πιο συγκεκριμένα του Θοδωρή, που ετοιμάζεται για εγκαίνια.


">
">
">
">
">
">
">