Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Σκλαβενίτης αποφάσισε να καταγγείλει μία μεγάλη απάτη που γίνεται σε βάρος του ονόματός της στο διαδίκτυο, μέσα από ένα έκτακτο ανακοινωθέν που εξέδωσε προς όλους τους καταναλωτές της.

Την προσοχή των χρηστών του Facebook ζητούν τα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», καθώς πριν από λίγες ώρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους κάποιες δημοσιεύσεις-διαγωνισμοί με δώρο δωροεπιταγές.

Μια νέα σελίδα έχει δημιουργηθεί πριν λίγες ώρες με σκοπό να εξαπατήσει τους χρήστες για ακόμα μια φορά.

«Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, απατεώνες εκμεταλλεύονται το facebook και δημιουργούν ψεύτικους διαγωνισμούς για να εξαπατήσουν τους χρήστες.

Πριν λίγο καιρό υπήρχε μια έξαρση με ψεύτικους διαγωνισμούς και από άλλες γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ εκτός Σκλαβενίτη, ενώ δείτε εδώ τι συνέβη με το επικίνδυνο προϊόν που βρέθηκε.

Τους τελευταίους μήνες το φαινόμενο με τις ψεύτικες έρευνες ή διαγωνισμούς από αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις στο facebook.

Οι απατεώνες εκμεταλλεύονται ονόματα μεγάλων εταιριών και προσπαθούν να παραπλανήσουν τους χρήστες και να τους γράψουν σε υπηρεσίες κινητών τηλεφώνων υψηλής χρέωσης.»

Πηγή: athensmagazine.gr

Ρίγη συγκίνησης από τον Σκλαβενίτη – Ενισχύει χρηματικά όσους…

Χρηματική ενίσχυση στους εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στα Φάρσαλα προσφέρει η εταιρεία μετά τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή τονίζοντας ότι στέκεται πάντα αρωγός σε αυτούς και τις οικογένειες τους.

Οι εργαζόμενοι του Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στα Φάρσαλα ευχαριστούν θερμά την εταιρεία “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ”, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο ifarsala.gr.

Γονάτισε την κοινή γνώμη ο Σκλαβενίτης – Ρίγη συγκίνησης με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν

Το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ευχαρίστησε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, για την συγκινητική το κίνηση να παρέχει τρόφιμα και νερό στους υπάλληλους και τους εθελοντές που συμμετείχαν στην κατάσβεση της φωτιάς. Υπάρχουν φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Facebook.

Αναλυτικά τι ανέφερε ο κ. Μπουρνούς:

Η εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ παρούσα σήμερα το μεσημέρι στο Πυροφυλακιο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου φέρνοντας τρόφιμα και νερά για τους υπαλλήλους και τους εθελοντές.

Τους ευχαριστούμε άλλη μια φορά γιατί αποδεδειγμένα είμαι συνεχεια δίπλα μας.

Και μιας και αναφερόμαστε σε σούπερ μάρκετ, δείτε εδώ ένα καινούργιο που ανοίγει κι έχει πιο χαμηλές τιμές κι από αυτές των Lidl.